Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAČ OBEĆAO

Duško Lokin: 'Ako postanemo prvaci svijeta, skinut ću periku'

Duško Lokin
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/3
11.07.2018.
u 17:10

Prijatelji me zovu u kafiće, velike fešte se pripremaju, ali ja ne želim biti u tom krugu. Zatvorim se u svoja četiri zida, a žena mi viče 'Pa daj se smiri! Je l' ti treba tableta? Kupila sam Normabel'. Svađam se sam sa sobom, sa sudcima i igračima - rekao je Lokin

Brojni poznati Hrvati ovih dana obećali su da će napraviti razne zanimljive stvari ako postanemo svjetski prvaci. Belinda Bedeković će tako svirati gola, Mateo Beusan obrijat će brkove, a pjevač Duško Lokin (75) bi mogao najviše šokirati.

- Ako budemo prvaci svijeta skinut ću svoju frizuru, periku i svi će se diviti Dušku Lokinu i njegovoj prirodnoj ljepoti - kazao je Duško Lokin za 24 sata.

VIDEO Ovako se navijalo na Trgu u Zagrebu prije utakmice Hrvatska - Engleska

Lokin je kazao kako obožava gledati utakmice sam, jer cijelo vrijeme viče i skače.

- Ipak sam javna osoba pa ne bih volio da mi se smiju. Prijatelji me zovu u kafiće, velike fešte se pripremaju, ali ja ne želim biti u tom krugu. Zatvorim se u svoja četiri zida, a žena mi viče 'Pa daj se smiri! Je l' ti treba tableta? Kupila sam Normabel'. Svađam se sam sa sobom, sa sudcima i igračima - rekao je Lokin i dodao kako je izuzetno ponosan jer je njegov Zadar dao najviše reprezentativaca.

VIDEO Plenković i Jandroković s navijačima

 

Komentara 15

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:34 11.07.2018.

Hrvatino Lokine

SO
sokolić
17:40 11.07.2018.

hahahahahahahaha, ja mislim da bi bija red

DU
Deleted user
19:20 11.07.2018.

HUU, dobro je da mu nije na pamet palo da se skine gol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije