Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama se nastavlja

Zayn Malik osuđen je nakon napada na Yolandu, dobio je uvjetnu kaznu

Foto: Instagram
1/5
30.10.2021.
u 15:50

Nakon prošlotjednog incidenta u obitelji slavne manekenke Gigi Hadid (26) u kojem je njezin partner, pjevač Zayn Malik (28) udario njezinu majku Yolandu (57), bivšu manekenku i reality zvijezdu. Pjevač se o svemu oglasio na društvenim mrežama, a iako je negirao optužbe o nasilju nad punicom odlučio je prihvatiti presude iako nije priznao svoju krivnju.

Nakon prošlotjednog incidenta u obitelji slavne manekenke Gigi Hadid (26) u kojem je njezin partner, pjevač Zayn Malik (28) udario njezinu majku Yolandu (57), bivšu manekenku i reality zvijezdu.

Pjevač se o svemu oglasio na društvenim mrežama, a iako je negirao optužbe o nasilju nad punicom odlučio je prihvatiti presude iako nije priznao svoju krivnju. 

Kako prenosi TMZ, Zayn je opsovao Gigi koja nije bila u kući za vrijeme incidenta i njezinu majku Yolandu kojoj je rekao da se makne od njegove kćeri Khai te ju potom gurnuo u ormar, a iako je tijekom incidenta bio prisutan i tjelohranitelj, pjevač se sukobio i s njim.

Zayn je dobio uvjetnu kaznu u trajanju od godinu dana, odnosno 90 dana za svaki od četiri različita prekršaja za koje ga sud optužuje, a uz to mora pohađati tečaj kontrole bijesa kao i program protiv obiteljskog nasilja te je dobio zabranu kontaktiranja Yolande i tjelohranitelja.

-Privatna sam osoba i nisam želio da ovo izađe u javnost. U nastojanju da zaštitim svoju kćer, pristao sam osporiti tvrdnje koje su proizašle iz svađe koju sam imao s majkom moje partnerice, a koja ja ušla u naš dom dok je partnerica bila odsutna prije nekoliko tjedana- napisao je Malik, te dodao:

-Ovo je bila i još uvijek bi trebala biti privatna stvar, ali čini se da je ovo procurilo u medije, usprkos mojim naporima da nas vratim u mirno obiteljsko okruženje, koje bi mi trebalo omogućiti da odgajam kćer na način na koji to ona zaslužuje-napisao je i da poriče da je udario Yolandu.

-Poričem da sam udario Yolandu i odbijam dati bilo kakve daljnje detalje i nadam se da će Yolanda preispitati svoje lažne optužbe okrenuti se prema rješavanju obiteljskih problema u četiri oka- napisao je na društvenim mrežama.Zayn i Gigi postali su roditelji u rujnu 2020, a svoje obožavatelje na Instagramu odmah su obavijestili o tome. 

 

-Naša djevojčica nam se pridružila ovoga vikenda i već je promijenila naš svijet. Toliko sam zaljubljena- napisala je 25-godišnja manekenka i podijelila fotografiju na kojoj njezin suprug drži ruku njihove tek rođene kćeri.

Zayn i Gigi bili su u vezi pet godina, a tri godine nakon početka romanse su prekinuli. Pomirili su se 2019. godine, a ubrzo nakon krenula su šuškanja da par očekuje prinovu.

Inače, incident s Yolandom nije Zaynov prvi problem s nasiljem, a u lipnju ove godine slučajni prolaznici snimili su ga u napetom sukobu s nepoznatim muškarcem ispred jednog bara u New Yorku.

VIDEO>>Strašna tragedija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimateljicu, a ranio redatelj 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije