Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajedno su dvije godine

Zaručio se par iz 'Života na vagi': 'Rekla sam da'

Foto: Instagram screenshot
1/7
15.11.2022.
u 10:24

Ana Žderić i Dominik Kračun svoju su vezu potvrdili na Instagramu prije godinu dana. Ana je tada objavila zajedničku fotografiju te citirala pjesmu grupe Latino: "Divno je biti nekome nešto, divno je biti tebi sve"

Ana Žderić (24), kandidatkinja četvrte sezone "Život na vagi", na Instagramu je objavila kako se zaručila za Dominika Kračuna Dodu (24), finalista pete sezone RTL-ovog showa. 

- Rekla sam da, napisala je Ana na Instagram Storyju te tako objavila da se udaje za Dodu. 

Foto: Instagram

Par je svoju vezu potvrdio na Instagramu prije godinu dana. Ana je tada objavila zajedničku fotografiju te citirala pjesmu grupe Latino: "Divno je biti nekome nešto, divno je biti tebi sve". 

Nakon toga o svojoj je vezi progovorila i u intervjuu. 

- Prvo smo se dopisivali preko Instagrama i pričali o 'Životu na vagi' nakon čega smo krenuli na kave i tako se počeli sve više družiti i razgovarati o svojim životima. Jako sam sretna što sam pronašla osobu sličnu sebi i što imam kraj sebe divnu osobu koja me u potpunosti razumije. Zaista je divan i poseban. Apsolutno smo jedno drugome podrška i jedno drugome motiv za nastaviti dalje sa zdravim načinom života. Nažalost, ne vježbamo još zajedno, radi obaveza i posla, ali imamo u planu krenuti jer zajedno smo jači - kazala je Ana tada. 

Inače, Ana je u show je ušla sa 139,9 kilograma, a izašla sa 102.3 kilograma. Kao tadašnja 22-godišnjakinja, bila je jedna od najmlađih kandidata u showu. O sudjelovanju u emisiji govori pozitivno. 

- Nakon izlaska iz 'Života na vagi' posvetila sam se zdravom načinu života i vježbanju dok sam mogla ići u teretanu. Život u karanteni utjecao je na mene tako što nisam bila u mogućnosti nastaviti s vježbanjem u teretani te sam se malo opustila, no nastavljam dalje prema svome cilju da izgubim kilograme, kazala je svojedobno. Za sebe kaže da je vesela i komunikativna samo s ljudima koje poznaje dugi niz godina, dok se u novom društvu uvijek osjeća nepoželjno i nelagodno. Zbog svog fizičkog stanja strahovala je od bolesti i nije htjela već u mladosti biti ovisna o liječnicima. Kazala je da je na dobivanje kilograma najviše utjecao gubitak majke, nakon čega je počela brinuti o cijeloj obitelji.

VIDEO: U Hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dr Evil
Dr Evil
11:25 16.11.2022.

Ana Žderić (24), kandidatkinja četvrte sezone "Život na vagi"...-Imaš slikovito prezime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije