Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imao jedan važan zadatak

Zaposlenik nekad najmoćnijeg para progovorio, jedna stvar ga je najviše iznenadila

angelina jolie
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/8
13.11.2020.
u 17:33

S njima je proveo ukupno 18 mjeseci, a rekao je kako mu je s njih dvoje i djecom bilo zbilja sjajno. Ističe, za njega su imali i jedan zadatak važan i s većim prioritetom od svih ostalih, a to je sigurnost njihovo šestero djece.

Bivši pripadnik Australske pukovnije specijalnih zračnih snaga Mark Billy Billingham imao i malo "glamurozniji" posao. Naime, radio je i kao jedan od tjelohranitelja bivših supružnika  Angeline Jolie i Brada Pitta, a sada je progovorio o tom iskustvu. 

angelina jolie
1/4

S njima je proveo ukupno 18 mjeseci, a rekao je kako mu je s njih dvoje i djecom bilo zbilja sjajno. Ističe, za njega su imali i jedan zadatak važan i s većim prioritetom od svih ostalih, a to je sigurnost njihovo šestero djece.

"Najviše sam se brinuo hoće li ih netko pokušati oteti, zbog novca bi to netko mogao učiniti. Angie i Brad vodili su brigu o tome tko se kreće oko njihove djece", izjavio je u intervjuu za Woman's Day.

"Jedina stvar koja me iznenadila tijekom suradnje s njima bio je način na koji upravljaju vremenom, kako imaju dovoljno vremena za obitelj, za posao, pa sve do bavljenja dobrotvornim aktivnostima", priznao je Mark za detalj koji ga je iznenadio. 

Mark je čuvao i još poneke zvijezde, primjerice glumca Toma Cruisea i manekenke Kate Moss.

Angelina i Brad zaljubili su se na snimanju filma "Mr. & Mrs. Smith", a vjenčali su se u Francuskoj 2014. godine nakon deset godina veze, a dvije godine kasnije pokrenuli su razvod, koji još uvijek nije službeno finaliziran.

Ključne riječi

Komentara 4

CO
coolman
16:48 15.11.2020.

Ona je daleko iznad njega u svemu. Još jednu takvu ženu može samo sanjati.

DU
Deleted user
22:25 13.11.2020.

Billy je bio pripadnik UKSF 22SAS pukovnije....tek tolko da bude točan podatak......😉

NE
nešperlin
21:28 13.11.2020.

Gdje vam je fotka dotičnog,taman sam se misila zaljubiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije