Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBEĆAVALI JOJ POSAO

Zanosna ljepotica koja je otkrila Berlusconijeve bunga-bunga zabave pokazala nevjerojatnu figuru

Foto: Instagram
1/7
14.12.2020.
u 13:52

Ambra Gutierrez imala je tek 18 godina kada je kao finalistica izbora za Miss Italije bila pozvana na razvratnu zabavu na kojoj je bio i bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi.

Talijanska manekenka Ambra Gutierrez proslavila se kao 18-godišnjakinja i to ne samo kao finalistica izbora za Miss Italije, već i kao osoba koja je razotkrila detalje o bunga-bunga zabavi povezanoj s bivšim premijerom Silvijem Berlusconijem. Tada je doznala da su tamo i maloljetne djevojke koje se prostituiraju pa je s tog tuluma otišla i sve ispričala medijima.

Obećavali su joj da će dobiti posao kao voditeljica vremenske prognoze ako dođe na zabavu, a kasnije je bila jedna od glavnih svjedokinja u suđenju protiv Berlusconija. Susrela se 2015. i s poznatim producentom i optuženim zlostavljačem Harveyem Weinsteinom koji je nasrnuo na nju dok su zajedno gledali njezin portfolio. Iste ga je noći prijavila policiji optuživši ga da joj je dirao grudi i zavlačio ruku ispod suknje.

Foto: Instagram screenshot

Sljedećeg dana ozvučena se našla s Weinsteinom, a njihov razgovor kasnije je dospio u medije. Zamolio ju je da dođe u njegovu sobu, ali ona je cijelo vrijeme odbijala. Pitala ga je zašto ju je napao dan ranije, a on je odgovorio da mu je žao te da uđe. Zanimalo ju je onda dodiruje li često druge ljude protiv njihove volje, a on je potvrdno odgovorio. 

Bez obzira na dostupnu snimku, državni odvjetnik odlučio je da neće podignuti optužnicu protiv Weinsteina zbog nedostatka dokaza, a nakon toga pratio ju je loš medijski glas te je prestala dobivati manekenske gaže. Nakon presude Weinsteinu za silovanje i seksualne napade, za koje je dobio 23 godine zatvora, izjavila je da osjeća olakšanje jer nije mislila da će se to ikada dogoditi.

Foto: profimedia

Zanosna manekenka ovih je dana viđena na plaži u Miamiju u društvu prijatelja i psića, a vitka figura i dalje je njezin zaštitni znak.

 

Komentara 2

IV
ivanjoksimovic
14:14 14.12.2020.

Berlusconi uopste ti ne zameram

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
14:09 14.12.2020.

Zanosna manekenka ovih je dana viđena na plaži u Miamiju u društvu prijatelja i malenog psića, a vitka figura i dalje je njezin zaštitni znak. STO RADE PRIJATELJI ZIVOTINJA? spasite maloljetnog psica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije