Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Nastupi ponovno podijelili gledatelje: 'Zar nema drugih pjevača pa smo otišli na istok?'

Foto: Nova TV
1/7
14.12.2020.
u 09:28

Dok su neki hvalili izvedbu Lu Jakelić kao Celine Dion, bilo je i onih koji su smatrali da je trebao pobijediti Mario Valentić koji je izvodio parodiju "Zmija i žaba".

Sinoćnja emisija showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" ponovno je izazvala oprečne reakcije gledatelja. Dok su neki hvalili izvedbu Lu Jakelić kao Celine Dion, bilo je i onih koji su smatrali da je trebao pobijediti Mario Valentić koji je izvodio parodiju "Zmija i žaba".

"Ništa protiv Lu, ali ovo mi je najgori žiri ikad i ovo nije zaslužena pobjeda. Ovdje se ne ocjenjuju glasovne mogućnosti bilo koga nego kako je tko 'skinuo' određenu poznatu osobu. Mario mi nije inače presimpa lik, ali danas je stvarno trebao pobijediti (pa i onda kad je bio Mišo), napisala je jedna gledateljica i za komentar dobila više od 100 lajkova.

Foto: Daniel Pavlić

"Koliko je dobrih izvedbi imao Siniša Ružić pa nikada nije pobijedio.. Od svega prave sprdnju pa i od toga da mi se uopće više ni ne gleda", složila se druga gledateljica, a uslijedili su i komentari koji su hvalili Marija Valentića

1/21

"Sramota za ovu pobjedu jer za mene nije zaslužena. Koliko znam ovo je emisija tko bolje izimitira zadano. Najbolji je bio Mario. Još nešto što me nervira, Lu je pjevačica i normalno da ima glas i to fantastičan, ali Marko i Fabijan su glumci, a bolji su od nje u imitacijama", dodala je gledateljica.

Uz brojne pohvale, bilo je i onih kojima je zasmetala pjesma koju je izveo Mario Valentić.

Foto: Daniel Pavlić

"Zar nema dovoljno drugih pjevača, pa smo sada otišli na istok? Tužno", napisala je gledateljica, no nije baš naišla na istomišljenike.

"Ako mogu američki,engleski, španjolski pjevači biti,kaj ne bi i istočni", odgovorila joj je gledateljica.

"Kaj i ak je??? U vražju mater, jel nas ne bi trebala glazba sve spajati. Odite se liječiti svi skupa", oštrija je bila druga gledateljica. 

 

Komentara 5

SA
SamoIstina
10:01 14.12.2020.

srpski vlasnik televizije dugo je i čekao za plasman neke "pevaljke" .. Užas od emisije, osim samopromocije sisa od Nives i gologuze Indire, te umjetno složene Maje ništa čovjek ne može doživjeti. A šteta, stvarno "pjevači" ulažu ogroman trud, nadam se da im makar plate pošteno!

DO
Domumom
10:24 14.12.2020.

Srbin vlasnik nove. Što drugi očekivati za Božić nastupaju rokeri s moravu i preslika šabac na vašar israle se delije.

Avatar argus1000
argus1000
10:09 14.12.2020.

I kad sam mislio kako ne može gore, sinoć sam se opet razuvjerio, MOŽE. Ona pjesma o zmiji i žabi je katastrofa a ovo katastrofa doživite kao eufemizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije