Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SITNA INTERVENCIJA

Žanamari objavila fotku u bikiniju, fanovi je optužili da je povećala guzu

Žanamari Perčić
Foto: Instagram
1/10
20.07.2017.
u 14:31

- Loši dani će proći. Držite podignutu glavu - napisala je Žanamari,a pratitelji su je obasuli komplimentima. Jedan ju je čak i usporedio s Venerom. No, bilo je i onih koji su posumnjali da je Žanamari malo "intervenirala" na fotografiji.

Pjevačica Žanamari Perčić s obitelji odmara u rodnoj Makarskoj, no to je ne spriječava da i dalje redovito objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Tako je objavila fotografiju u bikiniju, te napisala da je na plaži u Tučepima.

- Loši dani će proći. Držite podignutu glavu - napisala je Žanamari,a  pratitelji su je obasuli komplimentima. Jedan ju je čak i usporedio s Venerom. No, bilo je i onih koji su posumnjali da je Žanamari malo "intervenirala" na fotografiji.

- Ti si baš jedna prezgodna žena, ali nažalost na ovoj slici se iz aviona vidi kako ti je guza povećana - napisao je jedan pratitelj. No, Žana mu ja na to odgovorila novom fotografijom sa snimanja spota koji bi uskoro trebao izaći.

Komentara 5

BI
bitfojc
15:17 20.07.2017.

poštovani novinari, ono malo očajnika i jadnika koji su fascinirani ovakvim individuama ih tako i tako prate na njihovim opskurnim profilima na društvenim mrežama i nema potrebe da trujete medijski prostor temama koje su ispod svake razine.

RI
rikavac
17:15 20.07.2017.

Fanovi? Koji fanovi ?

DU
Deleted user
17:30 20.07.2017.

Gdje joj je muž zgubidan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije