Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslavila rođendan

Hana Hadžiavdagić pokazala kako je izgledala prije 10 godina: 'Pune su mi oči suza'

Foto: Instagram
1/9
03.11.2020.
u 22:00

"Rođendanska prije točno 10 godina... 26.", napisala je Hana uz fotografiju.

Influencerica i voditeljica Hana Hadžiavdagić-Tabaković proslavila je 36. rođendan, a s pratiteljima na Instagramu je podijelila kako ga je proslavila u krugu obitelji i prijatelja. Tom je prilikom podijelila i fotografiju koja pokazuje kako je izgledala prije 10 godina, točnije s 26 godina. 

"Rođendanska prije točno 10 godina... 26.", napisala je Hana uz fotografiju.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Objavila je i nekoliko fotki s proslave rođendana koji je provela u društvu prijatelja i obitelji. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Potom je zahvalila pratiteljima na svim čestitkama koje je dobila, a otkrila je i da se rasplakala od sreće dok ih je čitala. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Na stotine lijepih želja stiglo je u moj inbox danas, na stotine vaših pisama, poruka, pjesmica, fotografija... Danas smo izmijenili toliko pozitivne energije da su moje baterije pune za naredih godinu dana vašom pažnjom i ljubavlju. Hvala na svakoj poruci, na odvojenom vremenu za mene. Neki od vas zaista su mi veći prijatelji od prijatelja koje znam osobno. Pune su mi oči suza, suza radosnica, a duša ispunjena srećom. Volim što se volimo i što je moj insta profil zaista jedna mala insta obitelj, ne samo lijepa fotografija i utrka za lajkovima. Posebni smo, drugačiji, iskreno se volimo, nema foliranja, fige u džepovima i cijenimo istinu. To smo mi, opet najljepši. Volim vas", napisala je Hana.

Komentara 6

KU
Kuruza
23:57 03.11.2020.

A vidi fake Rolexa.

DA
Daniel05041986
23:24 03.11.2020.

Izgleda 10 godina starije nego prije

ZV
zvone277
12:31 04.11.2020.

Ne razumijem cemu ta izduzena faca ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije