Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije izdržao

Žanamari pokazala gaćice, u komentarima se odmah javio njezin suprug

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
12.09.2020.
u 14:10

- Mislite li da možemo letjeti? E pa ja mislim. Ja letim! -napisala je uz objavu. odmah je dobila mnoštvo lajkova i komentara. jedan od njih bio je i od supruga Marija.

Pjevačica Žanamari Perčić često na Instagramu objavljuje fotografije zanimljivih modnih kombinacija. Sada je odlučila malo počastiti fanove pa je otvorila kimono i pokazala gaćice. 

- Mislite li da možemo letjeti? E pa ja mislim. Ja letim! -napisala je uz objavu. odmah je dobila mnoštvo lajkova i komentara. jedan od njih bio je i od supruga Marija: “Ajde se ti prizemlji pa da odemo na ručak”, napisao je. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, pjevačici vrijeme u izolaciji bilo je dobra škola i otkrila je koje je to vještine svladala u zadnjih mjesec dana, ali otkrila je i je li joj se ovo vrijeme provedeno kod kuće odrazilo na kilaži.

- U ovoj izolaciji sam... naučila napraviti gel nokte i ofarbati si kosu... zamijenila dan za noć... napravila novu pjesmu i spot #APOKALIPSA... trenkala po kući... popila vitamina za 6 života... sprijateljila se s ljudima iz cijelog svijeta... pojela galon čokolade, al’ nekim čudom se nisam udebljala... pogledala kompletan @ozark @loveisland #toohottohandle @loveisblindnetflix ... navukla se na @deezer ... šetala šumama i gorama više nego ikad u životu... naučila bar 10 novih igara s Gaby... uvjerila se po milijunti put da imam najboljeg muža na svijetu... istražila i pronašla neke nove online poslovne prilike... Uglavnom svega pomalo, ali život definitivno više neće biti isti. Na nama je hoćemo li iz ovog izaći jači, pametniji i suosjećajniji ili ćemo dozvoliti da nas uništi psihofizički.  Ja biram ovo prvo! Nema predaje - napisala je Žanamari Perčić. U intervjuu koji nam je nedavno dala rekla je kako je kod kuće sebi napravila fitness kutak i svaki dan je vježbala i bila joj je to dobra terapija za tijelo i dušu.

- Uvijek sam na trening išla u teretanu jer me okolina puna ljudi nabrijanih na fitness i zdrav život motivira, a kući mi se teže motivirati. Dodajte na to još trenutnu neizvjesnu situaciju i dosta lako mogu proći tjedni, a da se niste pokrenuli. Odlučila sam to sebi ne dozvoliti.

 

Ključne riječi

Komentara 12

BA
balizg
02:00 13.09.2020.

Jesu bile posrane ili ?

BL
blizak
14:48 12.09.2020.

Od kada nema Đoleta, nema ni hitova ;)

ED
edvardl
15:07 12.09.2020.

Nema mi jadnije, nego kad muž (ili žena), nešto odgovara svojoj ženi (ili mužu), javno da to svi mogu vidjeti!? Kaj oni doma međusobno ne razgovaraju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije