Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimila odraz

Žanamari objavila selfie i 'slučajno' pokazala guzu u donjem rublju

Žanamari Perčić
Foto: Instagram
1/6
23.01.2021.
u 09:00

Na Instagram Storyju objavila je fotografiju na kojoj je stavila masku za lice, a snimala je svoj odraz u ogledalu. No, odraz je previše otkrio, pa se u ogledalu mogla vidjeti njena stražnjica i donje rublje.

Pjevačica Žanamari Perčić na svom Instagram profilu redovito objavljuje provokativne fotografije koje bude maštu njenih pratitelja. Tako je na Instagram Storyju objavila fotografiju na kojoj je stavila masku za lice, a snimala je svoj odraz u ogledalu. No, odraz je previše otkrio, pa se u ogledalu mogla vidjeti njena stražnjica i donje rublje. 

Foto: Instagram screenshot

Prije toga je objavila video na kojoj pozira u uskim hlačama i topu, te je napisala kako joj se čini da je smršavjela u karanteni. Video je komentirala Ecija Ivušić, koja joj je napisala da je to zato jer se manje živcira.

- Već dva tjedna ne spavam, hiperventiliram, ali mi je drago što se ne vidi. Kida me kada ljudi pate, oni koje znam, i oni koje ne znam. Strašna tragedija. Zakopala sam se u gluposti i posao, snimam pjesme, samo da okupiram mozak i probam ga usmjeriti da će sve biti super, napisala je Žanamari. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

DV
dvor
11:39 24.01.2021.

..................i ona poludila?

BU
burza
10:31 23.01.2021.

I onda kriv muskarac nije se slikala za vozacku nego da se proda

KA
Kardinal
09:48 23.01.2021.

Fufica mala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije