Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Žana u dvoboju pobijedila Nikol, Ciganović će zavoditi Branku Mutti

Izlazak Nikol s farme nadomjestit će Neven Ciganović. Branka je rekla kako želi da Žana pobijedi, a iste želje imao je i Dževad Zahirović.
23. travnja 2010. u 21:49 2 komentara 19 prikaza
FARMA
Foto: Nova TV

Ako ostanem bit će dobro, ako odem kući još bolje - rekla je Nikol Bulat uoči dvoboja sa Žanom Štrbac i - izgubila. Tako se Žana po treći puta u duelima pokazala nepobjedivom. Prvi puta pobijedila je Ellu u dvoboju znanja, potom Avu Karabatić u dvoboju snage, te sada, bez problema eliminirala Nikol Bulat, također u dvoboju snage.

 Izlazak Nikol s farme nadomjestit će Neven Ciganović koji tamo dolazi zavesti Branku Mutti da, kako je rekao, napokon preboli Olivera Dragojevića. Branka je rekla kako želi da Žana pobijedi, a iste želje imao je i bivši menadžer Nikol Bulat - Dževad Zahirović.

Ako je Nikol završila dva fakulteta, onda sam ja predsjednik države. Ona nije mogla naučiti ni tekst prije nastupa - kazao je Zahirović te dodao da je sebična i lijena.

Koronavirus u Velikoj Britaniji
ŠTO KAŽU ZVIJEZDE?
Astrologinja koja je predvidjela koronavirus otkriva što nas čeka u idućim mjesecima
Renault Clio LPG
NEOČEKIVANA AVANTURA
Kako je jedan običan Clio završio na neobičnom mjestu
  • meri_22:

    Koja je ovo tv, nova tv! Gadovi, koga su sve pozvali da pljuju po Nikol, da bi sebe obranili da ne namjestaju glasove! Nisam fan ni od koga i misljenja sam da na farmu idu samo jadnici, ali kome je ... prikaži još! cilj braniti onu neuroticnu Muti. Vise sam na strani mladosti, pa eto.. njima je prilicnije tamo boraviti, a od onih mrguda se ne smiju ni zabaviti. Onaj Elio je presmijesan, mogao je ici i na baustelu raditi pa zaraditi, ako misli da mu je to najveca vrlina. Ali onako blatiti mladu curu, FUJ NOVA TV.

  • elvisthepelvis:

    Nikol je demon!! Tako nešto se ne rađa svaki dan... Užas..