Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Farma

Žana Štrbac u dvoboju snage izbacila Avu Karabatić

Ava Karabatic studio
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/8
16.04.2010.
u 21:50

Ava je čestitala svojoj majci rođendan i rekla da će se boriti za nju, međutim mama ipak nije dobila poklon od svoje kćerke.

Ava Karabatić završila je svoju kratku priču na "Farmi" U dvoboju snage koji je trajao rekordno malo Žana Štrbac je odmah izgurala splitsku starletu koja se nije ni snašla, a igra je već bila završena.

Prije početka dvoboja Ava je čestitala svojoj majci rođendan i rekla da će se boriti za nju, međutim mama ipak nije dobila poklon u obliku pobjede od svoje kćerke.

 - Što možeš? Takav ti je život - rekla je Ava dok se opraštala od farmera. Ženski klan koji je otpočetka nije volio dočekao je njezin poraz s olakšanjem, kao i zadarska policija koja je sad neće morati tražiti po “Farmi da bi je privela na suđenje. 

Na kraju je svima zaželjela sreću i rekla im da se vole. Koliko će se voljeti i uživati u ljubavi saznat će i pjevačica Alka Vuica koja ulazi na seosko imanje gdje je čeka njena dobra prijateljica Branka Mutti koja je dobila imunitet.

Ključne riječi

Komentara 2

RE
reason
19:17 16.04.2010.

Super, koka šeće po Tv-u a nju \"traži\" policija.. čemu odgoda do lipnja? Pa nek skoknu po nju i ajmo, slijedeći tjedan ovo što je danas trebalo biti + masnu kaznu naplatiti za nepoštivanje suda!

LE
leona
18:26 18.04.2010.

cura nije loša već je izgleda imala ludaste roditelje koji joj nisu imala šta pametna pokazat već gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije