Naslovnica Showbiz TV

Žana Štrbac u dvoboju snage izbacila Avu Karabatić

Ava je čestitala svojoj majci rođendan i rekla da će se boriti za nju, međutim mama ipak nije dobila poklon od svoje kćerke.
16. travnja 2010. u 21:50 2 komentara 16 prikaza
Ava Karabatic studio
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/8

Ava Karabatić završila je svoju kratku priču na "Farmi" U dvoboju snage koji je trajao rekordno malo Žana Štrbac je odmah izgurala splitsku starletu koja se nije ni snašla, a igra je već bila završena.

Prije početka dvoboja Ava je čestitala svojoj majci rođendan i rekla da će se boriti za nju, međutim mama ipak nije dobila poklon u obliku pobjede od svoje kćerke.

 - Što možeš? Takav ti je život - rekla je Ava dok se opraštala od farmera. Ženski klan koji je otpočetka nije volio dočekao je njezin poraz s olakšanjem, kao i zadarska policija koja je sad neće morati tražiti po “Farmi da bi je privela na suđenje. 

Na kraju je svima zaželjela sreću i rekla im da se vole. Koliko će se voljeti i uživati u ljubavi saznat će i pjevačica Alka Vuica koja ulazi na seosko imanje gdje je čeka njena dobra prijateljica Branka Mutti koja je dobila imunitet.

Avu Karabatić na sud u Zadru, na sljede

Avu Karabatić na sud u Zadru, na sljedeće ročište privesti će policija, rečeno je danas na Općinskom sudu gdje se skandalima sklonoj starleti, njenom dečku Špiri Miličiću i majci Sanji Karabatić sudi zbog ucjenjivanja profesora Živka Nižića.

Današnje suđenje odgođeno je za lipanj jer se u sudnici pojavio jedino Špiro Miličić dok je majka Sanja poslala nalaz psihijatra da nije sposobna raspravno svjedočiti. Avin odvjetnik sudu je dostavio potvrdu da je Ava na Farmi.

OHR SAVJETNIK
Otkrijte imate li sivu mrenu
  • reason:

    Super, koka šeće po Tv-u a nju \"traži\" policija.. čemu odgoda do lipnja? Pa nek skoknu po nju i ajmo, slijedeći tjedan ovo što je danas trebalo biti + masnu kaznu naplatiti za nepoštivanje suda!

  • leona:

    cura nije loša već je izgleda imala ludaste roditelje koji joj nisu imala šta pametna pokazat već gluposti.