Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Žana Štrbac prije ulaska na "Farmu" zatajila da ima dijete

Bez obzira na to što su "farmeri" naširoko pričali o svim detaljima privatnog života, voditeljica Žana, koja je 2007. godine proglašena go-go kraljicom, nije ni riječju spominjala da je prije nekoliko godina postala mama.
14. travnja 2010. u 18:41 3 komentara 213 prikaza
Žana Štrbac
Foto: Nova TV

 Voditeljica emisije “Nova lova” Žana Štrbac zatajila je prije ulaska na “Farmu” da je majka četverogodišnjeg dječačića. Bez obzira na to što su “farmeri” naširoko pričali o svim detaljima privatnog života, atraktivna Vinkovčanka, koja je 2007. godine proglašena go-go kraljicom, nije ni riječju spominjala da je prije nekoliko godina postala mama.

– Istina je da ima sina, ali nije točno da je Žana napustila svoje dijete. Maksimalno se trudi i poduzima sve korake kako bi svom sinčiću omogućila što kvalitetniji život – naglasio je njezin sadašnji dečko Toni Jeričević. Na pitanja zašto Žana prije ulaska na “Farmu” nije spomenula dijete poručio “kako je to ipak osjetljiva stvar o kojoj se ne razgovara uz trivijalne stvari.

Sin Žane Štrbac koji je plod mladenačke ljubavi trenutačno živi u Vinkovcima s ocem i njegovom obitelji koja je preuzela brigu o njemu. Prije ulaska na “Farmu” izjavila je kako će joj najviše nedostajati dugi telefonski razgovori i kupanje u kadi, o sinu ni riječi. Definitivno, Žana Štrbac nije kandidatkinja za mamu godine.

A1
BRZINA JE VRLINA
3 razloga zašto je 5G tehnologija bitna za budućnost gaminga
  • Veselka:

    Eto, toliko o tome..Kakav je pa tu komentar uopće potreban?

  • tesla moj ponos:

    Nikad mi se nije sviđala - čudna osoba s milijun upitnika od kojih je JEDAN vrlo važan - OTKRIVEN ! Zatajiti vlastito dijete nije blisko niti u životinjskom svijetu !?? Nešto najsvetije skriva - što je otkriva kao lažljivu osobu ... prikaži još!bu - na sve spremnu !!! A da je proglašena nekakvom kraljicom ljepote - i to je pitanje - KAKO ??? Ona i ljepota su - nespojivi !!! Jednostavno - sad znam da joj ružnoća izlazi iz - nutrine !!! S razlogom !!!

  • queen:

    zašto bismo mi morali znati da ona ima dijete???? pa ne znamo ni tko je ONA.....