Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'putem oblaka'

Zaljubljeni Marin Miletić i Kristina Krepela ukrali pozornost, pao je i poljubac pred fotografima

Zagreb: Kristina Krepela i Marin Miletić stigli na rođendan podcasta "Putem oblaka"
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/43
22.06.2023.
u 09:18

Glumica je bila odjevena u prekrasnu čipkastu plavu haljinu koju je uparila sa srebrnim sandalama, dok je Marin bio ležernije obučen

Na proslavu trećeg rođendana podcasta voditeljice Ane Radišić (34), "Putem oblaka", u Tehničkom muzeju Nikola Tesla među brojnim poznatima stigli su i političar Marin Miletić s djevojkom, glumicom Kristinom Krepelom. Zaljubljeni par stigao je na event držeći se za ruke, a spremno su pozirali i fotografima.

U jednom trenu pao je i poljubac

21.06.2023., Zagreb - Proslava 3. rodjendana podcasta Putem oblaka Ane Radisic. Photo: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Glumica je bila odjevena u prekrasnu čipkastu plavu haljinu koju je uparila sa srebrnim sandalama, dok je Marin bio ležernije obučen, u sivim trapericama, bijeloj majici i bijelim tenisicama. 

Prošlo je godinu dana otkako je javnost saznala za romansu glumice Kristine Krepele i saborskog zastupnika Mosta Marina Miletića. U svibnju prošle godine uhvaćeni su u romantičnoj šetnji Maksimirom i od tada je ovaj par nerazdvojan, i iako ne vole pričati o svojoj ljubavi na javnim događanjima na kojima se pojavljuju ne skrivaju koliko su zaljubljeni i jedno drugo ne ispuštaju iz zagrljaja.

VEZANI ČLANCI:

Inače, osim njih na event su stigli i: voditelj Zoran Šprajc, glumica Kristina Krepela s dečkom, političarem Marinom Miletićem, fitness trenerica Renata Sopek, glazbenik Željko Bebek sa suprugom Ružicom, voditeljica Mirna Maras, voditeljica Uršula Tolj, dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, kolumnistica Andrea Andrassy, glazbenik Bojan Jambrošić, spisateljica Josipa Pavičić Berardini, chef Ivan Pažanin, glumica Petra Kurtela, i brojni drugi. 

Podsjetimo, Ana je svoj podcast pokrenula za vrijeme pandemije, a tada se emitirao iz dnevnog boravka u njezinom stanu, a onda mu je dala novi dom – u oblacima.

Na panelu „Ekonomija strasti“ u sklopu Weekend Media festivala prošle godine Ana se osvrnula kako je krenula u taj poduzetnički pothvat te naglasila da u niti jednom trenutku nije bila riječ o impulzivnoj odluci.

„Pandemija je bila okidač. U njoj sam vidjela priliku i izazov, a osjetila sam da nešto želim napraviti na svoj način. Veliki sam fan podcasta i konzumiram ih puno u svoje privatno vrijeme. Nisam radila spontano, nego sam imala niz poslovno promišljenih odluka, ali je instinkt bio prisutan. Bila je potrebna i velika hrabrost“ kazala je Ana te istaknula kako je trebalo pronaći svoj način za istaknuti se u velikom broju podcasta koji su danas dostupni pojedincima. Da je pronašla svoju publiku, najbolje svjedoči činjenica da su njezini podcasti na You Tube dosad skupili više od dva milijuna pregleda.

VIDEO Nikolina Pišek o Miši Grofu: 'Postoji objektivan strah dotičnog od prelaska hrvatske granice'

Komentara 3

MA
Makbe
10:49 22.06.2023.

Zašto bi bio vječni ucviljeni udovac? On vjeruje u život vječni i zna da je njegova preminula žena sretna i tamo gdje se sada nalazi. Njoj je obećao ljubav i vjernost dok ih smrt ne rastavi. I smrt ih jeje rastavila. On je slobodan čovjek i može nastaviti sa životom.

BT
BTW
11:54 22.06.2023.

Lijepo je kad se život tako nastavlja dalje a ne vrti se u limbu žalovanja desetljećima...

KL
Klarica
09:34 22.06.2023.

Ja ne vjerujem da je to istina. Zar on nije ucviljeni udovac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije