Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajedno stigli na event

Joško Lokas prvi put uhvaćen u javnosti sa svojom prekrasnom 22-godišnjom kćeri Noom

Zagreb: Dolazak poznatih na proslavu rođendana podcasta "Putem oblaka"
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/47
22.06.2023.
u 08:37

Sretni otac rado je s njom pozirao fotografima. Inače, u braku s Ivanom dobio je još dvojicu sinova - Jakova i Tomu

Voditeljica Ana Radišić (34) u srijedu je s brojnim kolegama i prijateljima proslavila treći rođendan svog podcasta "Putem oblaka" u kojemu je već ugostila brojne poznate osobe iz javnog života, ali i one manje poznate javnosti, ali s inspirativnom i motivirajućom pričom.

U Tehničkom muzeju Nikola Tesla slavili su brojni poznati s voditeljicom, a pjevali su s glazbenikom Markom Toljom. Među uzvanicima bili su: voditelj Zoran Šprajc, glumica Kristina Krepela s dečkom, političarem Marinom Miletićem, fitness trenerica Renata Sopek, glazbenik Željko Bebek sa suprugom Ružicom, voditeljica Mirna Maras, voditeljica Uršula Tolj, dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, kolumnistica Andrea Andrassy, glazbenik Bojan Jambrošić, spisateljica Josipa Pavičić Berardini, chef Ivan Pažanin, glumica Petra Kurtela, i brojni drugi. 

Među njima je stigao i voditelj Joško Lokas (51) koji je kao pratnju doveo svoju 22-godišnju kći Nou. Prvi je to put da je omiljeni voditelj viđen s lijepom kćeri, a sretni otac rado je pozirao fotografima. 

21.06.2023., Zagreb - Proslava 3. rodjendana podcasta Putem oblaka Ane Radisic. Photo: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Noa je njegovo najstarije dijete koje je dobio u braku sa bivšom suprugom Ivanom Silom s kojom je dobio još dvojicu sinova - Jakova i Tomu. U jednom nedavnom intervjuu otkrio je da mu je upravo Noa bila najveća podrška u odluci da prihvati posao voditelja u Potjeri.

Noa je inače studentica komunikacija. 

VEZANI ČLANCI:

"Ja joj ne određujem put i to mi je jako drago. Uvijek sam joj podrška u svemu, kao i sinovima. Međutim, koji put će odabrati, stvarno ne znam", rekao je jednom prilikom Lokas.

Za Gloriju je ove godine govorio o obitelji, iako svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti. 

"Nadam se da sam pravedan otac. Pokušavam im ukazati na neke stvari na kojima sam ja izučio školu na teži način, kako oni ne bi trebali, ali kakav sam otac... Taj sud će na kraju oni donijeti. Meni su oni sve na svijetu, ali to ne znači da im je zato sve dopušteno. Uh, sam sebi zvučim strogo, a nisam takav. Znaju oni kako me okrenuti u sekundi, a ja se pravim da to nisam primijetio", govori i nadodaje kako je Noa dosta vezana uz mamu Ivanu, a Toma i Jakov uz njega.

VIDEO U povjerenju by Neven Ciganović - Natko Beck

Komentara 17

Avatar rajon rondo
rajon rondo
11:38 22.06.2023.

Djevojka je sasvim prosjecna.

PN
pošteni_načelnik
12:01 22.06.2023.

Čim je od poznate osobe - odmah je prekrasna. Da je kćer od prosječnog čovjeka iz Novigrada Podravskog npr. - bila bi čisti prosjek 6.5/10. Sapijenti vura.

Avatar Crazy_bat
Crazy_bat
21:22 22.06.2023.

Jel to onaj koji je ostavio trudnu ženu i dvoje djece zbog Nataše Janjić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije