Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Zaljubili su se u showu, a u braku su već više od dvije godine: 'On pere veš i kuha'

Foto: RTL
1/7
02.06.2023.
u 12:23

Zoran i Suzi se odlično slažu i ne odvajaju se jedno od drugoga, a bivša kandidatkinja otkrila je  da im se u životu nije skoro ništa promijenilo, te da ona još uvijek radi kao frizerka dok se njen suprug bavi poljoprivredom.

U showu 'Ljubav je na selu' farmer Zoran zaljubio se u Splićanku Suzi, jednu od kandidatkinja. Romansa je potrajala i uznapredovala pa su se Zoran i Suzi oženili i sada su u braku već više od dvije godine. Par se odlično slaže i ne odvajaju se jedno od drugoga, a bivša kandidatkinja otkrila je  da im se u životu nije skoro ništa promijenilo, te da ona još uvijek radi kao frizerka dok se njen suprug bavi poljoprivredom. 

Na život na imanju se, kaže, naviknula. Odaje da su podijelili zadatke na imanju. 

- Pomažemo jedan drugome, ponekad ja čupam travu i sadim cvijeće, a on pere veš i kuha ručak. Zaista nema pravila - izjavila je za RTL.hr 

Suzi kaže da se nikada nije nadala da će pronaći ljubav u showu. 
- Nisam se nikad nadala, nije mi padalo na pamet. Išli smo se igrati i on i ja i sve je bila igra slučajeva.

VEZANI ČLANCI:

Progovorila je i o svom iskustvu u showu. 

- Sudjelovanje u showu je bilo jedno jako lijepo iskustvo koje mi je donijelo jednu pozitivnu i vedru osobu u život za koju se nisam nadala da ću ju ikad pronaći. Svađali smo se i mirili, ali nekako uvijek zaboraviš na te grube stvari i razmišljaš o lijepom jer voliš tu osobu.

Podsjetimo, Zoran se prijavio u show 'Ljubav je na selu', a nakon upoznavanja s kandidatkinjama, znao je da je Suzi ona prava. Sudjelovanje u showu je nastavio, a na svoju farmu je pozvao još Renatu Šapinu i Julijanu Slijepčević. Renata je prva otišla kući, na vlastiti zahtjev te s farmerom nije ostala u kontaktu. S druge strane s Julijanom je od početka imao prijateljski odnos koji se nastavio i do danas.

VIDEO Asim otkrio istinu o incidentu s tortom i Majom Šuput: 'Vi što ste psovali, nadam se da vam je žao'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije