Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVIZ MILIJUNAŠ

Zagrepčanin osvojio veliki iznos, odustao na pitanju o Vatrenima

Tko želi biti milijunaš
Foto: HRT
1/7
11.10.2019.
u 09:25

Zagrepčanin Bruno Robert Kirinić osvojio je 125 tisuća kuna, a odustao je na 13. pitanju za 250 tisuća. Zanimljivo je da se radilo o pitanju o Vatrenima, koji su u isto vrijeme u Splitu igrali protiv Mađarske.

U sinoćnjem izdanju kviza "Tko želi biti milijunaš? na HRT-u pao je i prvi veći ovosezonski iznos. Zagrepčanin Bruno Robert Kirinić osvojio je 125 tisuća kuna, a odustao je na 13. pitanju za 250 tisuća. Zanimljivo je da se radilo o pitanju o Vatrenima, koji su u isto vrijeme u Splitu igrali protiv Mađarske. 

- Čime su Modrić i suigrači odlikovani nakon SP-a u Rusiji", glasilo je pitanje na koje su bili ponuđeni odgovori Redom kneza Domagoja, Redom kneza Trpimira, Redom kneza Branimira i Redom bana Jelačića. Tada je odlučio iskoristiti svoj posljednji joker "pitaj publiku". Srećom, nije poslušao publiku koja je najviše glasala za kneza Domagoja, budući da je odgovor bio Redom kneza Branimira. 

Foto: HRT

Prva dva jokera iskoristio je tek na 12. pitanju. Pozivom ocu želio je dobiti odgovor na pitanje tko je 1934. godine posljednji put posjetio svoju rodnu zemlju? Bruno nije znao radi li se o Andyju Warholu, Fridi Kahlo, Salvadoru Daliju ili Pablu Picassu, a nakon što je otac dvojio između Picassa i Warhola, odlučio se i za joker 'pola-pola' te se konačno odlučio za Picassa. 

Ključne riječi

Komentara 3

ZE
zelenakrava
09:50 11.10.2019.

Po mnoštvu tekstova o jučerašnjoj utakmici ispada da su Milijunaša na 1. programu gledali samo oni koji ne voile Hrvatsku. To bi tako neki naši sugrađani komentirali.

Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
10:23 11.10.2019.

Meni osobno Milijunaš je uvjerljivo najdosadnija kvizaška forma.

Avatar rubinet
rubinet
09:28 11.10.2019.

Je li bilo koje pitanje o fk Čeliku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije