Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskreno priznanje

Zagrebački glumac otkrio što se krije iza parodije s Josipom Lisac: 'Malo sam lagao, oprostite mi'

Foto: Damir Sencar/HINA/POOL/PIXSELL, Screenshot
1/6
24.02.2020.
u 11:27

– Još jednom ste pomogli. Nesvjesno! Kroz osmijeh! A ja sam malo lagao. Oprostite mi! – započeo je Marin svoje obraćanje pratiteljima na društvenim mrežama.

Parodija mladog glumca Marina Bukvića na izvedbu himne Josipe Lisac na inauguraciji Zorana Milanovića užarila je društvene mreže. Snimka talentiranog Zagrepčanina u kratkom je roku oduševila korisnike Facebooka i samo s njegova profila podijeljena je više od 6000 puta, a vidjelo ju je više od 100.000 korisnika. Nakon što se euforija malo smirila, Marin je odlučio obratiti se javnosti i svima otkriti pravu istinu koja stoji iza videa koji je mnoge nasmijao do suza.

– Još jednom ste pomogli. Nesvjesno! Kroz osmijeh! A ja sam malo lagao. Oprostite mi! – započeo je Marin na svom Facebooku pa otkrio da se iza svega krije viši cilj.

– Ovaj video nije bio samo video. Bio je mašina s višim ciljem! Pokretač promjene. Prije neki dan dobio sam poruku mame Biljane koja me molila pomoć za svoje dijete. Rekla mi je kako ne može javno tražiti podršku jer se boji reakcije supruga i osude za njenu djevojčicu. Kako nisam bio u mogućnosti sam pomoći, a znao sam da obični apel za pomoć neće biti dovoljan da se ljudi odazovu, odlučio sam napraviti video za koji sam znao da će u tom trenutku pripomoći u preskakanju prepreke koja se stvorila pred nama.

Video se munjevito širio društvenim mrežama, inboksima, portalima, aplikacijama. Jednako brzo kao i nove suradnje koje su stigle zahvaljujući tome – a time i nove kune za pomoć. Stotine tisuća pregleda su se brojile, puno vas se smijalo, malo vas se i ljutilo, ali nisam reagirao jer sam znao što se događa u pozadini. I uspjeli smo! JESMO!

Javno se ispričavam gospođi Josipi Lisac i maestru Zvjezdanu Ružiću ako ih je moj video na bilo koji način povrijedio. Nije mi to bila namjera. Vaša je umjetnost iznad vremena u kojem živimo. Hvala vam na njoj!

Ovih dana mama Biljana i njena princeza dolaze u Zagreb. Idemo obaviti ono što se obaviti mora. Za njen i osmijeh njene djevojčice!  Do nekih novih priča, smijte se, pomažite i nemojte nikada zaboraviti... volite i dopustite drugima da vas vole! – zaključio je Marin Bukvić.

Ključne riječi

Komentara 16

MO
Morlak2.
12:43 24.02.2020.

Čovjek ne parodira himnu nego jednu njezinu nedavnu interpretaciju. Pogodak je 100%, čestitam!

Avatar Zbregov
Zbregov
15:29 24.02.2020.

Ne postoji parodija parodije! Yusipa Lisac je prva napravila parodiju..

MI
Milas
17:20 24.02.2020.

Ta blesava inauguracija je imala i generalnu probu pa na adresu Milanovica idu kritike. Predlazem da u svim buducim prigodama Milancetu uvijek Josipa izvodi himnu, uvijek i svuda do kraja mandata jer je urbana, nadahnuta, predivna mos mislit. Kakav predsjednik, takva i himna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije