Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moli za pomoć

Zagrebačka glumica traži posao preko Facebooka: 'Nije mi bilo lako ovo napisati'

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/6
26.10.2019.
u 14:43

Njezin oglas u kratkom roku izazvao je pozornost na društvenim mrežama.

Zagrebačka glumica Natalija Đorđević odlučila je zamoliti za pomoć svoje pratitelje na Facebooku. 44-godišnja glumica na svom je Facebook profilu objavila da traži posao.

- Oglas - ako me netko treba u kakvom projektu bila bih zahvalna / glumim, sviram klavir, govorim engleski i francuski , snalazim se u vođenju emisija, snimala , sinkronizirala crtiće - hvala! a brzo učim ako treba kakva druga vještina - napisala je Natalija.

Njezin oglas u kratkom roku izazvao je pozornost njezinih pratitelja, a u komentarima se javio i jedan muškarac koji je kratko komentirao 'skoro pa ste svestrana'. Glumica mu je ubrzo i odgovorila istaknuvši kako joj trenutno nije lako.

Foto: Facebook/Newsroom

- Nije mi bilo lako ovo napisati pa bih bila stvarno zahvalna da mi se jave samo oni koji mi mogu nešto pomoći - uzvratila je Đorđević koja je inače kći uglednog psihijatra Veljka Đorđevića.

U glumačkom ansamblu kazališta "Gavella" Natalija je od 2014. godine, a što se dogodilo s tim angažmanom za sada nije poznato. Osim u kazališti brojne je uloge ostvarila i na televiziji te na filmu.

- Nitko od nas nije postao glumac da bi se obogatio. Ja sam sretna što imam plaću i što sam zaposlena u Gavelli. Postoje bolji i gori periodi – kad čovjek ima više ili manje honorarnih poslova - izjavila je glumica u intervjuu za Večernji list u ožujku prošle godine.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL

 

 

Komentara 35

Avatar Mi sami
Mi sami
14:59 26.10.2019.

Dušo draga idi kod rade šerbedžije za njega u Hrvatskoj uvijek ima posla i novaca

ZE
zelenakrava
18:11 26.10.2019.

Sasvim normalno ponašanje. Pa to rade i svi njezini kolege samo možda ne preko facebooka. Svatko se grebe za dodatne angažmane ako nije preopterećen u svom matičnom kazalištu. Sjetimo se da je Reneu teško palo što više nije suvoditelj u tv showu(neznam više kako se ono zove). Mnogi su to potražili i u inozemstvu. Neki su koliko toliko uspjeli (Cvitešićka,Višnjić), neki nisu(Leona Paraminski ,Masimo i Houdek). Prije gotovo pola stoljeća to nije uspjelo ni Josipi Lisac. Mnogi glumci ,pjevači i zabavljaći bi rado radili od ponedelkja do četvrtka. Preko vikenda se posla nađe ali kroz tjedan,teško. Malo mi je čudna reakcija nekih čitatelja u komentarima. Komentiraju kao da cura umire od gladi i da nema što jesti pa joj savjetuju da bude prodavačica,čistačica itd. Koliko sam pročitao ona radi i prima plaću (vjerojatno 5000-8000 kn,neznam kakve plaće imaju glumci) a pošto smatra da nije dovoljno angažirana traži dodatni posao i dodatnu zaradu. Možda bi bilo bolje da si nađe menedžera na proviziju. To je bolje. Ona može zivkati i pitati imate li kakav poslić za mene. Drugčije je kada to radi menedžer- Čujte imam odlićnu glumicu i voditeljicu,prodorna,sposobna,zgodna. Ako ju angažirate nećete požaliti itd itd.To drugačije zvuči.

LA
lajh1985
16:36 26.10.2019.

Govori engleski...odlicno,ja joj sredim posao odmah u dublinu kod sebe za 2 milje eura samo sto bu prebacivala voce i povrce ...ako vidi nek se javi...od utorka moze pocet odmah delat :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije