Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije

Zadnji nastavak 'Nestalih' Lokas je gledao s glumcima, a gledatelji su kraj ovako komentirali

Premijerno predstavljanje dramske serije Nestali redatelja Kristijana Milića
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/13
25.02.2020.
u 08:52

Ekipa serije ima razloga biti zadovoljna jer publika na društvenim mrežama hvali seriju.

Zadnja epizoda serije "Nestali" emitirana je sinoć na Prvom programu HRT-a.

U zadnjem nastavku Prka, Sikira, Delon, Nervoza, Pape i Gradski uzimaju vozilo lokalnom šverceru te doznaju kako se neprijateljska vojska i stanovništvo spremaju na odlazak iz Hrvatske. Pokušavajući se vratiti kući i obaviti zadatak zbog kojeg su se i našli u cijeloj ovoj situaciji – ubiti zloglasnog Ljubu, nađu se u centru neprijateljskih snaga...

Pogledajte video u kojem Joško Lokas u našem studiju govori o posljednjem nastavku "Nestalih"

 

Posljednju epizodu producent i scenarist serije Joško Lokas gledao je u svom domu u društvu producenata Domagoja Jovića i Vedrana Kasapa te glumaca iz serije Alana Katić, Marka Cindrića, Kristijana Milića, Anje Matković, Vedrana Živolića, Sandre Lončarić i Jelene Katarine Kape. 

Ekipa serije ima razloga biti zadovoljna jer publika na društvenim mrežama hvali seriju.

"Pri kraju me jesu pekle suze u očima. Nervoza i Gradski koliko su bili poput psa i mačke, su se bodrili...", "Ja sam oduševljena. Mislim... svaka čast ekipi na najboljoj seriji koju sam ikad vidjela.", "Kakva serija, svaka čast. Bravo za cijelu ekipu. Serija je dobro odrađena", bili su samo neki od komentara gledatelja na društvenim mrežama. 

Ključne riječi

Komentara 44

KL
klamerko
10:11 25.02.2020.

Ne znam zašto baš ovako negativni komentari ovdje? Čude me. Serija po meni je barem prolazna i generalno barem bolja od većine dosadašnje ratne tematike hrvatskih filmova i serija. Sigurno nije jako loša. Pogledao sam je cijelu i posebno mi se neki detalji sviđaju. Uz to dodajmo u obzir niski budžet koji su imali na raspolaganju, nije ovo Hollywood gdje su na raspolaganju deseci milijuna dolara za snimanje. Psovke? Ma molim Vas. Odite na forum.hr i tamo na politici ima na jednoj temi više psovki nego u cijelom ovom serijalu, a moderatori to ništa ni ne kažnjavaju. I ajde vi uvaženi komentatori se lijepo udružite i napravite hrvatski ratni film ili seriju, lako je sjediti i pljuvati iz naslonjača. I zaključno, molim vas lijepo izlupajte mi minuse, izlupajte! Očekujem do kraja dana barem minus 20. Ajde!

DU
Deleted user
10:31 25.02.2020.

Nadam se da je ovo početak snimanja filmova i serija o Domovinskom ratu. I zato čestitke cjelokupnoj ekipi.

JA
Janko123
17:18 25.02.2020.

Serija u globalu nije loša, ali scenarij je slabašan, tanak i predvidiv. Dijalozi prozirni i kvazi metaforični. Puno praznog hoda (nabijanje minutaže) gdje je forma preuzela primat nad sadržajem. Na žalost Lokas nije neki scenarist i trebao je ovaj posao prepustiti profiću, a redatelj Milić se svojski potrudio režijom nadomjestiti loš scenarij. Na žalost, teško je od gov.. napraviti pitu, kaže narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije