Naslovnica Showbiz Estrada

Zadarski pjevač imao je srčani udar, sam je ušetao na Hitnu

Sin 74-godišnjeg Bepa Matešića kaže kako se njegov otac dva dana žalio na bolove, a liječnici su bili u šoku kad je sam ušetao na hitnu i ne mogu vjerovati da je dva dana funkcionirao s takvim bolovima.
23. svibnja 2019. u 21:51 3 komentara 3796 prikaza
Foto: Dino Stanin/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/4

Bepo Matešić, poznati zadarski pjevač u srijedu je doživio srčani udar, pišu 24 sata.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov vruće fotke Maja Šuput u vrućem izdanju otkrila previše i poručila: 'Ono kad te mužić opali'

Pjevač je taj dan došao u bolnicu žaleći se na bolove u trbuhu, a liječnici su ustanovili kako je riječ o srčanom udaru i bili su u šoku što je normalno hodao i sam ušetao na Hitnu jer je srčani imao dva dana prije.

Joško Matešić, sin 73-godišnjeg pjevača ispričao je kako se Bepo već u ponedjeljak žalio na bol ali bez obzira na to otišao je u vrt kopati. 

nije tajna Srpska manekenka razjasnila odnos s Antom Rebićem

- Trpio je bolove dva dana, išao je doktoru i naravno da su mu rekli da je sa želucem sve u redu, a vadio je i krv. I ti nalazi su bili dobri. Onda smo ga u srijedu odveli na Hitnu. Izašao je iz auta i sam odšetao.- ispričao je Joško. 

NOVI SKANDAL Makedonka zakinuta za bodove, promijenjeni službeni rezultati Eurosonga

Liječnike je šokiralo i što je pjevač uspio funkcionirati dva dana jer je imao veliki ugrušak. sada mora piti lijekove koji će 'razbiti' ugrušak i nakon toga će mu ugraditi prijemosnicu.

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”