Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije tajna

Srpska manekenka razjasnila odnos s Antom Rebićem

Foto: Instagram
1/5
23.05.2019.
u 16:06

Sofija Milošević nedavno se našla na meti medija koji su nagađali o njezinom odnosu s hrvatskim nogometašem Antom Rebićem. Za srpsky Story 29-godišnja manekenka odlučila je konačno progovoriti o nagađnjima

Nakon što su se mediji diljem regije raspisali o romantičnoj vezi Sofije Milošević i mladog nogometaša Ante Rebića, manekenka je odlučila objasniti prirodu spekuliranog odnosa.

- Ne znam kako su, samo, uspjeli navodnu vezu izgraditi na samo dvije činjenice – on je zapratio mene na Instagramu i ja sam zapratila njega - ispričala je manekenka i dodala da se oni zapravo nikada nisu upoznali. 29-godišnjakinja je iznijela kako sličan odnos njeguje s mnogim muškarcima iz nogometnog svijeta. 

- U takvim odnosima sam s puno poznatih osoba, uključujući i nogometaše. Sjećate se da sam vam prošlo ljeto rekla kako sam, kada je ljubav u pitanju, vrlo transparentna. Da sam u vezi, to bi se do sada već znalo - rekla je manekenka za spomenuti medij. 


 

Podsjetimo, početkom travnja mediji diljem regije pisali su o navodnoj vezi hrvatskog reprezentativca i srpske manekenke. Prema tadašnjim pisanjima upoznali su se u beogradskom hotelu, a iako su razmijenili brojeve, nogometaš navodno nije želio inicirati daljnji odnos sa Srpkinjom zbog navodnih komentara kolega. Priča je dospjela u medije, a dvojac se ubrzo prestao pratiti na Instagramu te je javnost to protumačila kao poricanje veze.

Pogledajte koji zvjezdani brakovi nisu dugo potrajali.

Ključne riječi

Komentara 14

SM
Smrdo
18:01 23.05.2019.

Daj Ante ženi je za hrvatski narod, oni nama odvedoše sve štrace.

Avatar Aydemi Popushi
Aydemi Popushi
17:06 23.05.2019.

Ma ako je zapratio na instagramu, to je gotova stvar!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
16:55 23.05.2019.

Kad sam u romantičnoj vezi onda sam vrlo" transparentna ".. .. ako netko može objasnit što to znači transparentnost u vezi a jedina transparentnost je da svu robu s greškom ( čitaj stare polovnjače - djeca gratis ) šaljemo susjedima gdje to oni fino žene a opet jeftinije i to nego da ( kako čitamo na njihovim portalima ) kupuju Albanke od 2500 - 4000 eura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije