Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Za reklamu i na Arktik

03. lipnja 2009. u 12:59 6 prikaza

Da bi što učinkovitije promovirao svoj novi film "Land of the Lost" ("Zemlja izgubljenih"), parodični remake kultne TV-serije iz sedamdesetih, Will Ferrell je spreman na sve.

Budući da u tom filmu glumi Ricka Marshalla, jednog od ljudi koji kroz nekakav dimenzijski prolaz upadnu u neobičnu zemlju punu dinosaura i pećinskih ljudi, te se trude preživjeti kako znaju i umiju, Ferrell je gostovao kod stručnjaka za preživljavanje.

Popularni pustolov "Bear" Grylls, stručnjak za preživljavanje i zvijezda Discoveryjeve reality-serije "Čovjek protiv divljine", u posebnoj epizodi ugostio je glumačku zvijezdu i poveo ga na logorovanje u arktičkoj tundri.

Među polujestivim stvarima kakve Grylls obično konzumira u svojoj seriji, pa su se ovaj put našle i Ferrellu na jelovniku, bile su i pečene očne jabučice irvasa, koje je Will poslušno prožvakao, ali je poslije komentirao da su "totalno odurne".

No, barem se Ferrell nije morao bojati da će izgorjeti od arktičkog sunca; naime, taj glumac odlučio je svoju popularnost iskoristiti u dobre svrhe i stavio svoje lice na bočice losiona za sunčanje nazvanog parodičnim imenima (Sexy Hot Tan, Sunstroke i Forbidden Fruit), a sva zarada od prodaje te kozmetike ide dobrotvornoj zakladi Cancer for College, koja pomaže izliječenima od raka da steknu visokoškolsko obrazovanje.

Hrvatski institut za financije
Put do poslovnog uspjeha
Usavršite svoje znanje u upravljanju projektima