Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nina badrić

"You Raise Me Up" asocira me na jedan od najljepših trenutaka

nina badrić
Goran Stanzl
02.11.2009.
u 08:51

Kako su pitanja bila dogovorena prije no što je Nina obznanila odluku o razvodu, o toj temi nema ni spomena već se pjevačica u razgovoru osvrnula na svoj rad u žiriju showa "Supertalent".

Trenutak kada je Mateo zapjevao mi je najdraži jer je "otvorio" dio mog srca i pomogao mi da iz njega puno toga izađe – objasnila je Nina Badrić u intervju za časopis Extra zašto ju je rasplakala pjesma "You Raise Me Up" koju je u showu "Supertalent" izveo Mateo Ravlija iz Rijeke. Iako je ovo prvi intervju pjevačice nakon što je objavila kako se nakon tri godine braka rastaje od supruga Bernarda Krasnića, o toj temi nije bilo ni spomena jer su pitanja za intervju dogovorena prije no što je javnost iz Ninina službenog priopćenja doznala za njezin razvod.

U razgovoru za ovaj tjednik 37-godišnja pjevačica priznala je kako je pjesma koju je otpjevao Mateo asocira na jedan od najljepših trenutaka koje je doživjela, no radi li se o trenutku koji joj je priuštio uskoro bivši suprug, nije otkrila. Nakon što se doznalo kako se Nina i Bernard nakon devet godina veze i tri godine braka razilaze, pjevačicu i članicu žirija u showu "Supertalent" počelo se povezivati sa srbijanskim tajkunom Markom Miškovićem. Te glasine odlučno je negirao i sam Bernard Krasnić stavši na Nininu stranu koja je u pismu medijima objasnila kako za njihov neuspjeh nije kriva treća osoba. Nakon Bernarda i Mišković je demantirao kako je u ljubavnoj vezi s pjevačicom.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije