Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavni gost

Will Smith uživao je u istarskoj govedini, a tražio je i našu zastavu

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
28.08.2017.
u 09:44

Glumac je održao koncert u sklopu MTV SummerBlast festivala, a on i DJ Jazzy Jeff smjestili su se u vili na otoku Sveti Nikola koji se nalazi nasuprot Poreča pa su do grada dolazili gliserom

– Prvi sam put u Hrvatskoj i odlično mi je! – uzviknuo je glazbenik i hollywoodski glumac Will Smith s pozornice MTV SummerBlast festivala i u ekstazu bacio sve okupljene partijanere koji nisu prestajali pjevati i plesati tijekom sat vremena dugog nastupa na kojem su se čuli hitovi poput: “Just the Two of Us”, “Summertime”, “Girls Ain’t Nothing But Trouble”, “Parents Just Don’t Understand”...

Svjetska zvijezda u Poreč je stigla u subotu, istog dana kada je bio i koncert, a svoj zvjezdani status pokazao je i svitom od pedesetak ljudi koja ga je pratila u stopu. Među njima je i njegov dugogodišnji prijatelj DJ Jazzy Jeff s kojim surađuje više od 30 godina.

– Za četiri sata u Hrvatskoj ću ponovno biti na pozornici s prijateljem, prvi put u dvadesetak godina. Sinoć nisam mogao spavati od uzbuđenja… Sjedim i ovdje u Hrvatskoj gledam posljednji zalazak sunca prije nastupa. Zahvalan sam i ne mogu biti sretniji – napisao je Jazzy Jeff na svojem profilu na Instagramu i objavio nekoliko zajedničkih fotografija sa Smithom kao razglednicu iz Hrvatske.

Prijatelji su smještaj našli u luksuznoj vili na otoku Sveti Nikola koji se nalazi nasuprot Poreča, do kojeg su dolazili gliserom, a daleko od znatiželjnih pogleda uživali su u specijalitetima od jadranske ribe, istarskoj govedini, tartufima i sushiju.

Dobro raspoložena zvijezda cijelo vrijeme bila je okružena tjelohraniteljima i snimateljskom ekipom, a na popisu želja koje je tražio od organizatora bili su oprema za vježbanje, konzole za videoigrice, mirisne svijeće, hrvatske zastave, kamere, masaže…

1/20

Komentara 18

Avatar joe90
joe90
10:16 28.08.2017.

Bravo Will

Avatar joe90
joe90
10:16 28.08.2017.

Bravo Will

DU
Deleted user
10:42 28.08.2017.

...tražio je i našu zastavu. Willy, crni Willy, radiš bORISU neugodnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije