Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razodjenula se

Vrući kadrovi uz 20 godina mlađeg! Nicole Kidman (54) pozirala potpuno gola za novu ulogu

Foto: REUTERS
1/8
27.08.2021.
u 13:15

U seriji ''Nine Perfect Strangers'' mogu se vidjeti i vrući kadrovi seksa u kojima jedna od najljepših hollywoodskih glumica pozira potpuno gola.

Slavna hollywoodska glumica Nicole Kidman (54) ovih dana ponovno podiže prašinu. Razlog je tome najava nove serije ''Nine Perfect Strangers'' u kojoj Kidman glumi uz 20 godina mlađeg glumačkog partnera Mannyja Jacinta. U seriji se mogu vidjeti i vrući kadrovi seksa na kojima jedna od najljepših hollywoodskih glumica pozira potpuno gola. 

Foto: Profimedia
Uoči snimanja škakljivih scena Manny je kazao kako se bojao da će škakljive scene s takvom zvijezdom biti zastrašujuće, ali da je Kidman bila ''otvorena i čvrsto na zemlji''. Kidman ovo nije prvi put da se razodjenula pred kamerama. Ranije se suočila s kritikama zbog golišavih scena u filmu  ''Oči širom zatvorene'', u kojem je glumila s bivšim suprugom Tomom Cruiseom. 

Foto: Profimedia
Podsjetimo, Kidman smo nedavno gledali u hvaljenoj HBO-ovoj seriji "Slom" koja je, tvrdi ova glumica, na njoj ostavila velike posljedice s kojima još uvijek nije izašla na kraj.

 – Nakon snimanja serije ''Slom'' pobjegla sam iz grada na dva tjedna jer nisam mogla, moj imunološki sustav više nije znao razliku između glume i istine. Ta je uloga na mene ostavila toliko psihičkih i fizičkih posljedica da danas mogu tvrditi da sam psihički bolesna. Imam veliki problem s kojim se još uvijek borim – izjavila je glumica u jednom podcastu.

Foto: Profimedia


VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar WheelOfTime
WheelOfTime
13:57 27.08.2021.

Jeste joj vi to "zblurali" gu'icu?! 🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije