Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ

Kostelići se pohvalili svojim malim 'masterchefom': 'Voli kuhati i zna peći palačinke, a još je slobodan'

Foto: Borna Filić/Pixsell, Marko Lukunić/Pixsell
1/6
27.08.2021.
u 10:40

Ponosni roditelji duhovitim komentarom istaknuli su da njihov sin voli kuhati i zna peći palačinke, može napraviti salto unatrag, roniti na osam metara, voli crtati, zna skijati i da je još slobodan

Naš proslavljeni skijaš Ivica Kostelić i njegova supruga Elin na svojem su Instagram Storyju podijelili videe svoje obitelji koji su oduševili njihove pratitelje. Naime, na videima su pokazali kako njihov sin Ivan samostalno priprema palačinke, iako ima samo šest godina. Na videu se vidi kako dječak sam stavlja smjesu za palačinke na tavu, peče ih i slaže na tanjur. Uz video je objavljen i duhoviti komentar u kojem su ponosni roditelji istaknuli da njihov sin ''voli kuhati i zna peći palačinke, može napraviti salto unatrag, roniti na osam metara, voli crtati, zna skijati i da je još slobodan''.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, poznati hrvatski skijaš oženio se 2014. godine, a i on i supruga Elin htjeli su veliku obitelj. Danas par ima dva dječaka Ivana i Leona i dvije djevojčice Janu i Katu koji često svojim postupcima oduševljavaju pratitelje svojih roditelja. Dodajmo i da se par upoznao 2006. godine te da se Elin bavila skijanjem

VIDEO Severinina i Igorova ljubavna priča

 

Komentara 5

RE
Retsudo
13:15 27.08.2021.

Od 6 slika jedna je za Severinu. Nemreš ni paštetu otvoriti eto ti nje. Ostala bez sponzora pa se traži novi.

MA
marta22
11:00 27.08.2021.

Kostelići su sjajni! Voljela bih da mediji nikad ne uspiju unijeti nemir u njihov život, obeshrabriti ih i učiniti da izgube vjeru u ljude. Sretno Kostelići!

ST
Starotopoljanin
13:17 27.08.2021.

prekrasni bracni par,a elin,vidi se da je toliko draga zena,i vidise kako zive i uzivaju sa svojom djecicom,neka vam je seca svog ovog svijeta,uzivajte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije