Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javila se iz Grčke

Rijetko viđeno izdanje! HTV-ova voditeljica oduzima dah u bikiniju: 'Cijeli naš kolektiv je zanijemio'

Foto: Instagram
1/5
27.08.2021.
u 12:15

Idiličnim prizorima s ljetovanja Iva se nerijetko hvali pratiteljima na Instagramu, a na jednoj od posljednjih fotografija voditeljica je pozirala u izdanju u kojem je nemamo često priliku vidjeti.

I dok se većina Hrvata s nostalgijom prisjeća godišnjeg odmora koji je iza njih, neki su za punjenje baterija izabrali nešto kasniji ljetni termin. Jedna od njih je i HRT-ova voditeljica Iva Šulentić koja je odmor započela na Pelješcu, a potom nastavila izvan granica Hrvatske. Trenutačno se odmara na omiljenoj grčkoj turističkoj destinaciji – otoku Mikonosu. Idiličnim prizorima s ljetovanja Iva se nerijetko hvali pratiteljima na Instagramu, a na jednoj od posljednjih fotografija voditeljica je pozirala u izdanju u kojem je nemamo često priliku vidjeti. 

Foto: Instagram
Naime, Iva nije jedna od onih koja privlači pozornost golišavim fotografijama pa je njezino izdanje u narančastom bikiniju oduševilo mnogobrojne pratitelje. "Prezgodna", "Gospođice Iva, cijeli naš mali kolektiv je zanijemio!", "Čim slike vidjeh, zasjalo je sunce iza oblaka. Dobar znak", samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, srca gledatelja ispred malih ekrana osvojila je još 1996. u Zagonetnom ulomku, a kao neizostavno lice HRT-a, Iva Šulentić zabilježila se vođenjem emisija poput "Obrazovnog programa", "Garaže" i popularne emisije za mladež "Briljanteen" te showa „The Voice“.

Danas s velikom sigurnošću možemo tvrditi da je jedna od najtraženijih voditeljica, ali i spikerica, a ulogu je prošle godine imala i u spotu Borisa Štoka za pjesmu "Predajem se tebi". Proteklih mjeseci gledatelji su je mogli vidjeti u emisiji "Kod nas doma", čije je najave snimala dva mjeseca iz udobnosti svog dnevnog boravka.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Albinom Grčić 

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Bill Carson
Bill Carson
13:20 27.08.2021.

I naravno fotošopiranje nogu da izgleda da su joj samo noge jedno 1.5 metara.

NB
nbbb
12:57 27.08.2021.

Ostavite se vi Ive, hoćemo Danku da joj prokomentiramo look i outfit.

FR
francekmali
14:04 27.08.2021.

A ovaj ""CIJELI KOLEKTIV"" sve samo neki pubertetlije koji nisu vidjeli (polu)golu ženu i odmah uzbuđeni na Ivine slike u bikiniju ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije