Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokrenula lavinu komentara

Vruće fotke! Žanamari uskočila u malu crnu haljinu i pokazala nikad bujniji dekolte, lajkovi ne staju

Žanamari Perčić
Foto: Facebook/RTL
1/11
25.11.2020.
u 16:00

U samo nekoliko sati lajkalo ju je preko 3 tisuće ljudi, pa se čini da se mnogima iskreno svidjelo ovo pjevačičino izazovno izdanje.

Pjevačica Žanamari Perčić ponovno je podigla prašinu na društvenim mrežama objavivši seriju fotografija na kojima je u maloj crnoj haljini. U samo nekoliko sati lajkalo ju je preko 3 tisuće ljudi, pa se čini da se mnogima iskreno svidjelo ovo pjevačičino izazovno izdanje.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Boginjo", "Najljepša si", "Ova haljina ti fantastično stoji", pisali su joj pratitelji.
Naime, haljina u kojoj je Žanamari pozirala nema naramenice, te je korzetirana, zbog čega je u prvi plan došao njezin bujan dekolte. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Perčić je prije pet godina rodila je djevojčicu kojoj su ona i suprug dali ime Gabrijela. Dok je prošle godine bila natjecateljica u showu "Zvijezde pjevaju" u jednom intervju priznala je kako njezina kći ne voli spavati i zbog toga je često neispavana i kako još uvijek traži formulu kako preživjeti taj period. Sada je Žanamari priznala kako je ona definitivno u skupini paranoičnih roditelja i objasnila je zašto to misli.

- Otkad sam roditelj naišla sam na zbilja čudne termine tj. definicije roditelja - prebrižan ili paranoičan roditelj i Opušten roditelj! Ja sam očito u ovoj skupini paranoičnih, jer moja briga za dijete definitivno nadjačava apsolutno sve druge misli, radnje i emocije. Kad moje dijete doživi blagu porezotinu ja se tresem još satima i jedva smirim puls. Nikako ne mogu povezati termin ‘opušten’ uz termin roditelj. Te dvije riječi upotrebljene u istoj rečenici moj mozak uopće ne može procesuirati. Zbog tog me nerijetko zadirkuju i nazivaju kojekakvim ‘simpatičnim’ nadimcima poput ‘psihotična’, ‘u grču’, ‘dramatična’, ‘prezabrinuta’ i slično. Ja samo volim svoje dijete na jedini način na koji znam. Svaka moja stanica strepi za nju i tako će biti dok sam živa. Ako sam zbog toga ‘za ludnicu’, rezervirajte mi mjesto! - kaže pjevačica. Žanamari je šest godina u braku s bivšim manekenom Marijem Perčićem. Pet godina mlađeg supruga upoznala je kada je putem Facebooka tražila nekoga za snimanje svog spota, a ubrzo je Mario, koji se osim modelingom bavi i glazbom, postao basist u njezinom bendu. Nakon godinu dana veze par je uplovio u bračnu luku.

 

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar drug Joža
drug Joža
16:52 25.11.2020.

Borat..."nice, nice, how much?"

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
17:30 25.11.2020.

Neka je vječni pokoj slavnom kompozitoru Đorđu Novkoviću.

AL
AlojzVjekoslav
18:19 25.11.2020.

Da li se ovo Večernji bavi svodništvom ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije