Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li ih se?

Oni su bili najstariji par u 'Braku na prvu', a najnovija fotka puno govori o njihovom odnosu

Foto: RTL
1/6
14.08.2021.
u 09:00

Par još uvijek ne želi definirati svoju vezu ni otkriti je li između njih postoji nešto više od prijateljstva, ali jedno je sigurno - definitivno se vidi da uživaju!

Gordana Gašparić Vrbljanin i Milan Tokić sudjelovali su u eksperimentalnom showu "Brak na prvu" gdje su se upoznali, ali i vjenčali. Nakon završetka showa, Gordana i Milan ostali su jako dobri prijatelji, o čemu svjedoče česte fotografije kojima se hvali Gordana.

Gašparić Vrbljanin postala je sve aktivnija na društvenim mrežama kada je izašla iz 'Braka na prvu', pa tako s prijateljima dijeli trenutke iz svog privatnog života, a na većini objava nalazi se i Milan.

"Dragi prijatelji, pozdrav iz Varaždinskih Toplica od Milana i mene", napisala je Goga uz najnoviju objavu na kojoj Milan i Goga poziraju zagrljeni. Par još uvijek ne želi definirati svoju vezu ni otkriti je li između njih postoji nešto više od prijateljstva, ali je sigurno - definitivno se vidi da uživaju!

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Milan je jučer došao, proveli smo lijep dan zajedno. Često dođe k meni ili ja k njemu u Zagreb. Čujemo se i viđamo redovito, kada god poželimo i kada imamo vremena", kazala je Gašparić Vrbljanin za RTL.hr.

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston preko noći postala hit na društvenim mrežama: "Ista je!"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije