Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNI TATA

Vrsaljko pozirao sa sinčićem, obožavatelji na ruci primijetili skupocjeni modni detalj

Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/5
23.09.2021.
u 15:14

Sat od ružičastog zlata ukrašen je i safirnim kristalima, a na stranici Chrono24 može se pronaći i po cijeni od skoro 190.000 dolara (oko 1.2 milijuna kuna).

Nogometaš Atletico Madrida Šime Vrsaljko (29)  na Instagramu je objavio fotografiju sa sinom Brunom, a fotografija je vrlo brzo skupila više od 25 tisuća lajkova.

No, obožavateljima je ubrzo u oko upao modni detalj na Šiminoj ruci, a to je sat Patek Philippe Nautilus, model 5711/1R. Sat od ružičastog zlata ukrašen je i safirnim kristalima, a na stranici Chrono24 može se pronaći i po cijeni od skoro 190.000 dolara (oko 1.2 milijuna kuna).

Patek Philippe je najskuplji i najugledniji proizvođač satova. Kompanija je svoje današnje ime dobila 1851. godine. Nautilus je jedan od njihovih najpoznatijih satova, a dizajnirao ga je Gerald Genta 1976. godine. Riječ je o čovjeku koji je zaslužan za neke od najpoznatijih satova u povijesti, kao što su Audemars Piguet Royal Oak, Omega Constellation, IWC Ingenieur i drugi. 

Inače, Šime je trogodišnjeg sina Bruna dobio sa suprugom Mateom s kojom je u vezi još od srednjoškolskih dana. Nakon osam godina hodanja vjenčali su se 2017. godine, a Brunoim je stigao na svijet  u vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva. Tada je s posebnim dopuštenjem izbornika Zlatka Dalića Vrsaljko odletio u Zagreb kako bi bio sa suprugom za vrijeme poroda.

VIDEO: Preminuo glumac Willie Garson, poznat po ulozi Stanforda u 'Seksu i gradu' 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

CS
csl14
16:32 23.09.2021.

bas cudno da jedan bogatas ima skupocijeni sat na ruci, inace ih uvijek mi rabadzije nosimo po instagramima i fejsbucima. Mislim da je clanak zasluzio premium status.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije