Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISJETILA SE

Vrijeme leti! Ivana Banfić (50) pokazala kako je izgledala kao 18-godišnjakinja

Foto: Instagram
1/8
12.12.2020.
u 10:00

Dance zvijezda 90-ih Ivana Banfić, poznata kao I Bee, glazbom se počela baviti još u djetinjstvu.

Iza Ivane Banfić, poznatije kao I Bee, dance zvijezde 90-ih, stoji cijela povijest glazbe. Njome se bavila odmalena školujući se u klasičnoj glazbi, a s 14 godina počela je pjevati backvokale za poznate hrvatske pjevače. Otisnula se u samostalnu pjevačku karijeru, a dan danas njezini fanovi pjevaju pjesme iz tog razdoblja. 

Objavom na Instagramu prisjetila se kako je izgledala s tek 18 godina. Kratka frizura i skoro nimalo šminke te šljokičasta haljina. To je izdanje u kojem je danas ne možemo više naći jer je napustila svjetla pozornica.

Foto: Instagram screenshot

Inače, dance zvijezda 90-ih nedavno je objavila autobiografiju u kojoj je sasvim otvoreno progovorila o brojnim stvarima iz privatnog života, a dotakla se, između ostalog, i pobačaja.

"Naravno da je pobačaj ostavio traga na meni. Htio ili ne, to je emotivni slom, no osjećala sam da će doći Jan i taj dio mene bio je miran. No dio mene koji je izgubio prvu bebu bio je tužan. Zahvalna sam na mom dečkiću koji sad raste, ima 11 godina i navikao je na svjetla pozornice odrastajući uz mene. Vjerojatno neće završiti u glazbi, no obožava kuhati. Već sada kuha bolje od mene i mogao bi postati pravi masterchef", kazala je Banfić, a ispričala je i malo više o odnosu s ocem, basistu popularnog benda Bijele strijele, Ivica Banfić.

"Tata je veliki fan šezdesetih, uostalom bio je tada zvijezda budući da je svirao bas-gitaru u popularnoj grupi Bijele strijele. Djed mi je svirao mandolinu harmoniku i kod nas se stalno pjevalo, otkad sam se rodila. Svaki vikend pjevali smo i svirali. Ja sam sa 16 godina počela svirati klavijature na ljetnim terasama, do trenutka kad sam počela svirati i biti prateći vokal Tomislavu Ivčiću, Mladenu Grdoviću, Dušku Lokinu i drugim pjevačima od kojih sam dosta naučila. Tada još nisam planirala da ću biti pjevačica. To se po meni prelomilo nakon silnih turneja po bivšoj Jugoslaviji. Gledala sam starije kolege i jednog mi je dana sinulo da bih i ja željela to raditi", rekla nam je ranije ove godine Ivana.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije