Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALI VRUĆINA

Vojko V postao otac, fanovi ga zezaju: 'Jesi li uložio veto?'

Vojko V
Foto: Promo
1/2
01.08.2018.
u 10:36

Na Instagramu je objavio i fotografiju bebine ručice, uz natpis na engleskom "Mali Vrućina". Vojko nije napisao kako se beba zove, no fanovi su redom ponavljali istu šalu i pitali su ga je li uložio veto da se mali zove Stipe, aludirajući na stih iz njegovog velikog ovogodišnjega hita "Ne može".

Popularni splitski reper Vojko Vrućina postao je otac, a vijest o rođenju sina podijelio je na društvenim mrežama.

Prvo je na Facebooku objavio video hita Matka Jelavića "Rodija se sin", i odmah dobio puno čestitki fanova.

Na Instagramu je objavio i fotografiju bebine ručice, uz natpis na engleskom "Mali Vrućina". Vojko nije napisao kako se beba zove, no fanovi su redom ponavljali istu šalu i pitali su ga je li uložio veto da se mali zove Stipe, aludirajući na stih iz njegovog velikog ovogodišnjega hita "Ne može". U toj pjesmi Vojko repa: "Iduće godine dobit ću dite, uložit ću veto da zove se Stipe".

 

LIL HEAT 🤘

A post shared by Vojko Vrućina (@vojkofau) on

Pogledajte video:  Sezona partijanja na Zrću

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije