Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ni slutila

Voditeljica završila u bolnici zbog preparata za mršavljenje: 'Nikad više'

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/6
25.09.2019.
u 17:18

Suzana Mančić ispričala je kako je zbog preparata za mršavljenje imala ozbiljnoh zdravstvenih problema.

Najpoznatija loto voditeljica Suzana Mančić otkrila je kako je imala zdravstvenih problema i to zbog preparata za mršavljenje koje je neko vrijeme uzimala.

Nije ni slutila kako će zbog tog preparata završiti u bolnici, a cijela drama oko njezinog zdravstvenog stanja odvijala se dok je bila u Grčkoj. Gostujući u emisiji "Jutro s Jovanom i Srđanom" ispričala je kako je riječ o preparatu koji je iz Brazila i koji na sebi nije imao nikakvu etiketu, ali znala je da u svom sastavu ima malu količinu amfetamina.

- Taj preparat je zbilja djelovao i brzo sam vidjela rezultate, a onda sam se jedne noći probudila i puls mi je počeo skakati i tlak mi je narastao. Za pet dana sam odlučila kako prestajem uzimati taj preparat - ispričala je Mančić. Nije ni slutila kako će joj se opet dogoditi slična situacija, ali  opet je imala problema s pulsom i tlakom.

- Probudila sam se usred noći i nisam mogla izbrojiti otkucaje srca, bili su između 180 i 200. Ruke su mi bile sasvim ledene i završila sam u bolnici- ispričala je voditeljica. Tada je obećala sama sebi kako više nikada neće uzimati nikakve preparate za mršavljenje.

- Istina je da sam tada izgledala hollywoodski, ali mislim da je bolje biti balkanski živa nego hollywoodski mrtva - poručila je Suzana.

Pogledajte gdje su i što danas rade nekada poznate loto voditeljice

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
17:31 25.09.2019.

Auuuuuuu...sav sam se naježio.

MA
maltez
17:50 25.09.2019.

Nije pročitala u uputstvu da preparat loše reagira na plastiku i silikone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije