Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loto djevojka

Suzana Mančić pohvalila se novim izgledom: To je hollywoodska ljepota

Foto: Instagram
1/6
26.05.2019.
u 21:30

Televizijska voditeljica objavila je fotografiju s novom frizurom i obožavatelji su odmah pohvalili njen izgled.

Jedna od najpoznatijih loto djevojaka Suzana Mančić ne skriva koliko joj je važan dobar i njegovan izgled za koji od svojih obožavatelja na društvenim mrežama redovito dobiva komplimente. Bilo je tako i ovaj put kad se pohvalila novom frizurom. 

- Novi friz, to mi je trebalo - napisala je uz fotografiju na kojoj se pohvalila kako je skratila kosu i kako sada ima šiške. 

Odmah su se zaredali komplimenti na račun ljepote ove 62-godišnje voditeljice.

- Suzy nema ti ravne, prelijepa i seksi. Hollywoodska ljepota. Tko je lijep - lijep je uvijek. Divna žena, dama, kraljica - pisalo je u komentarima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Novi friz, to mi je trebalo@!!!

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on

 

Suzana Mančić prošlo ljeto se udala za poduzetnika iz Grčke Simeona Ocomokosa s kojim je u vezi zadnjih 17 godina i tijekom tih godina dosta se pisalo o njihovim ljubavnim krizama, ali voditeljica se nikada nije obazirala na te tračeve.

Najvažnije uzvanice na njenom vjenčanju bile su  njezine kćeri Natalija i Teodora Kunić.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mustafa_Fekib
Mustafa_Fekib
20:56 28.05.2019.

Mašala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije