Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ona sve negira

Voditeljica u hotelu u Budvi nije podmirila dug: Rekla je da ide do automobila i nije se vratila

Foto: Instagram
1/6
13.07.2021.
u 20:05

Ivana Šopić bivša je natjecateljica u showu "Zadruga" a sada se suočava s optužbama kako nije platila dug od 600 kuna.

Ivana Šopić bivša natjecateljica u reality showu "Zadruga" i voditeljica na televiziji Red prema pisanju medija u Srbiji nedavno je boravila u jednom hotelu u Budvi te je hotel napustila i nije podmirila troškove u iznosu od 600 kuna.

- Smještaj je platiodečko koji je otišao noć prije. Ona je hotel napustila dan poslije ali nije platila preostali iznos. Riječ je o dodatnim troškovima, kao što je mini-bar u sobi. Zaposlenici hotela su joj rekli koliki iznos mora platiti, a ona je na to rekla da će platiti, samo da ode do svog automobila. Nije se više vratila. Pokušavali su da je dobiti i na telefon, ali nije im se javljala - prenosi Blic izjavu osobe koja je upućena u ovu priču.

Za komentar su mediji pitali i voditeljicu koja se na ovakve optužbe samo nasmijala i rekla da u ovoj priči nema nimalo istine. - Je l' vi mene zezate? Budalaština, to nema veze s vezom i demantiram ovo! Naravno da nije tako! Nemam pojma kako ste vi to saznali! Inače svoje račune plaćam, apsolutno. Ovo je budalaština najveća na svijetu, prvi put čujem za to - rekla je Ivana. Istina je da je bila u Budvi jer je podijelila nekoliko fotografija na Instagramu iz Budve, ali da je hotelu ostala dužna iznos od 600 kuna negira.

VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

Ključne riječi

Komentara 1

GO
goodbadugly
20:55 13.07.2021.

Pročitala izjavu jednog tipa, pa dobila Sinkopu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije