Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još malo

Naša glumica s američkom adresom pokazala kako izgleda mjesec dana uoči porođaja, pratitelji oduševljeni

Foto: Instagram
1/5
13.07.2021.
u 18:40

Leona Paraminski na Instagramu se pohvalila povećim trudničkim trbuščićom te otkrila kako će beba vrlo brzo stići.

Glumica Leona Paraminski (41) na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u Santa Barbari u zadnjem mjesecu trudnoće.

'Rastemo', napisala je Leona u opisu fotografije te stavila hashtagove 'Još samo malo' i 'Ljetna beba'. 

Pratitelji su bili oduševljeni njenim izgledom te je vrlo brzo skupila više od 2.000 lajkova. 

Foto: Instagram

'Beba raste, ti blistaš', 'Divna', 'Izgledaš lijepo', 'Ljepota', 'Bome rastete', 'Prekrasna si', bili su neki od komentara.

Podržale su je i Bojana Gregorić Vejzović, Anja Šovagović i Ljupka Gojić Mikić.

Da Leona i njen suprug Tin Komljenović (38) očekuju svoje prvo dijete, saznalo se krajem veljače. Glumica je već dugo željela dijete te budući da to nisu mogli ostvariti prirodnim putem, podvrgnula se medicinski potpomognutoj oplodnji u Zagrebu.

Foto: Instagram

Inače, glumica i inženjer elektronike već godinama žive u Santa Barbari. Njenom suprugu je ova odluka odgovarala zbog postdoktorata na sveučilštu u Santa Barbari, dok se njoj svidjela blizina Los Angelesa zbog mogućeg nastavka karijere. 

'U Santa Barbaru sam se zaljubila na prvi pogled. Ovdje se osjećam kao doma. Volim blizinu oceana, mir, ljude, opuštenost, druženja, a opet i blizinu milijunskog grada. Nekolicina prijatelja iz Hrvatske ionako su raštrkani po cijelom svijetu pa je nekako lakše', ispričala je svojedobno Leona.

Foto: Instagram

 Par je ove godine proslavio devetu godišnjicu braka te 13 godišnjicu veze. Vjenčali su se 2012. godine na Karibima bez kumova i pratnje, na plaži na otoku Santa Lucia. 

VIDEO Nastup Ane Rucner s bivšim suprugom i novim dečkom

 

Komentara 1

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
18:49 13.07.2021.

Lijepa je. Ne kaže se uzalud U blagoslovljenom stanju. No zanimljivo kako u Santa Barbari žive 5 godina i ona će roditi tamo, a umjetna oplodnja u Zagrebu 😏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije