Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne bira riječi

Voditelj Piers Morgan ponovno je opleo po Harryju: Ovo je pljuska za kraljevsku obitelj

Foto: Kolaž/Instagram/Pixsell
1/5
23.07.2021.
u 18:15

Bivši britanski voditelj Piers Morgan (56) ponovno ne bira riječi za princa Harryja (36) nakon što je objavljeno kako piše memoare o svom životu koji će biti objavljeni krajem 2022. godine.

Bivši britanski voditelj Piers Morgan (56) ponovno ne bira riječi za princa Harryja (36) nakon što je objavljeno kako piše memoare o svom životu koji će biti objavljeni krajem 2022. godine, a u kojima će dati "konačan prikaz iskustava, pustolovina, gubitaka i životnih lekcija koje su ga pomogle izgraditi", objavio je izdavač Penguin Random House. Za svoje memoare trebao bi dobiti vrtoglavih 20 milijuna dolara koje će navodno donirati u humanitarne svrhe.

U svojoj kolumni za Daily Mail, Piers je podijelio svoje mišljenje o objavi memoara, a najviše ga je pogodio tajming kada bi memoari trebali biti objavljeni.

-Harryjev tajming  je ponovno užasno sebičan, započeo je Piers.

- Knjiga bi trebala izaći 2022. godine u kojoj se obilježava kraljičin platinasti jubilej, odnosno 70 godina vladanja državom, a apelirao je i  na Elizabetu da ako se sam ne odrekne titula to učini ona.

Piers je cijeli čin nazvao "pljuskom" za kraljevsku obitelj, a Harryja je nazvao "razmaženim licemjernim derištem".

Ovo nije prvi puta da ekscentrični voditelj vrijeđa Harryja i Meghan, a uvijek koriti  "zanimljive" izraze kojima ih vrijeđa. Do sada ih je već nazvao "razmaženim derištima koja zlostavljaju obitelj, a Meghan je počastio titulom "bezvezne glumice s televizije".

Podsjetimo, Piers Morgan izjurio je sa snimanja emisije Good Morning Britain nakon što ga je Alex Beresford prozvao zbog komentara na račun Meghan Markle nakon intervjua s Oprah Winfrey, a nakon toga je Piers dao otkaz.

VIDEO Otkriveno je da su posljednje riječi princeze Diane bile: Bože, što se dogodilo?

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije