Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sa svadbe u dnevnik

Voditelj Ivan Jabuka 28. svibnja vjenčat će se s Petrom Ivančić

'za ekran 15.01.08. ivan jabuka snimio:davor visnjic'
'davor visnjic'
04.05.2011.
u 21:00

Tatinu vjenčanju veseli se i dvoipolgodišnja kći Nika iz njegove prethodne veze, a nakon svadbe za 150 uzvanika, koja će se održati u Zagrebu, mladenci ipak neće na medeni mjesec.

Ivana Jabuku, jednog od troje voditelja središnjeg Dnevnika HTV-a, 28. svibnja u toj će ulozi zamijeniti Slavica Babić, voditeljica koja se "proslavila" psovkom u eteru za izravnog uključenja u premijerkino obraćanje javnosti poslije haaških presuda.

Čavrljao s premijerkom

Međutim, posrijedi nije nikakva nova kadrovska križaljka već (samo) trodnevna zamjena kolegi voditelju koji će nakon dugogodišnje veze izreći sudbonosno "da" svojoj zaručnici Petri Ivančić. Petrina i Ivanova veza postala je, naime, javna nakon njegova ne tako davnog ekskluzivnog intervjua s premijerkom Kosor. Mediji su ga odmah označili ulizivačkim, a u njemu je Jabuka, prema ocjeni kritičara, preprisno čavrljao s premijerkom.

Prisavski kuloari odmah su iskopali i pozadinu toga prisnog odnosa pripisavši Jabuki da je intervju dobio posredovanjem buduće punice, Petrine majke Mirne Ivančić, savjetnice i bliske suradnice Jadranke Kosor. Ona je karijeru u Vladi počela još 2000. godine, u vrijeme koalicijske vlasti Ivice Račana, a potom je bila i šefica kabineta tadašnje ministrice obrane Željke Antunović. Stoga se Jabuka morao i javno braniti demantijima takvih poslovno-obiteljskih veza navodeći da je "sve intervjue u karijeri dogovarao sam". No zli jezici i dalje su njegovo sjedanje u fotelju Dnevnika u izbornoj godini pripisivali upravo tome. No on se nije dao smesti i mirno je nastavio svoju "dnevničku" karijeru.

Svadba za 150 uzvanika

Svoj privatni život otad ipak nije mogao skriti od očiju javnosti pa tako njegovi kolege iz Informativnog programa jedva čekaju Ivanovu momačku večer. Tatinu vjenčanju veseli se i dvoipolgodišnja kći Nika iz njegove prethodne veze, a nakon slavlja za 150 uzvanika, koje će se održati u Zagrebu, mladenci ipak neće na medeni mjesec.

– To samo ostavili za kasnije, kad završi ljetna sezona. Za vjenčanje sam uzeo samo tri slobodna dana, od sedam na koliko imamo pravo, otkrio nam je mladoženja.

Komentara 2

KA
karambita
08:57 05.05.2011.

Ja nemam nista protiv gospodina Jabuke, ali njegovi \"DNEVNICI\" su totalno monotoni i dosadni.....Sprajc je ipak bolji, zanimljiviji

AR
ardo
22:14 01.06.2011.

Ovo je zaista lijepa vijest,ali za prvu stranu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije