Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARANA U KANADI

Vlatka požalila zbog intervjua, fanovi je smiruju: 'U 'ustaškoj' Hrvatskoj ima puno degenerika'

Vlatka Pokos
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
13.06.2018.
u 17:03

Količina laži i gluposti koju moram (ili ne moram) čitati kasnije, nepodnošljiva je. U Hrvatskoj je sve na dnu, pa zašto ne i novinarstvo? Uostalom, mediji su itekako pomogli uništavanju moga života, širenjem laži i bolesnih interpretacija mojih riječ - napisala je Vlatka

Pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos preselila se u Kanadu, a tijekom nedavnog posjeta Hrvatskoj dala je intervju za RTL Exkluziv u kojem je govorila o svom životu. No, čini se da je požalila. Nakon povratka u Kanadu na Instagramu je napisala kako nije zadovoljna intervjuom.

- Nakon kratkog posjeta Hrvatskoj, mogu samo reći da uvijek požalim svaki intervju. Količina laži i gluposti koju moram (ili ne moram) čitati kasnije, nepodnošljiva je. U Hrvatskoj je sve na dnu, pa zašto ne i novinarstvo? Uostalom, mediji su itekako pomogli uništavanju moga života, širenjem laži i bolesnih interpretacija mojih riječi. Uglavnom, bio je ovo moj posljednji intervju na temu moga privatnoga života, koji je, nažalost, bilo nemoguće odvojiti od profesionalnoga. O neprofesionalnosti, neznanju osnovnih pravila o svjetlu i kadru, suvišno je govoriti. To me oduvijek iritiralo. Gotovo nitko u Hrvatskoj nema želje niti volje učiti i postati bolji, barem u svojoj profesiji. U mome intervjuu, naravno, ključna je poruka, ali ne bi štetilo da sam izgledala barem onako kako izgledam u stvarnosti - napisala je Vlatka.

Uslijedili su brojni komentari podrške u kojima su njeni pratitelji hvalili Vlatkinu ljepotu i inteligenciju, a posebno se komentarom istakla jedna djevojka koja je napisala kako i ona odlazi iz Hrvatske.

-  Draga Vlatka drž' se ti Kanade . U "ustaškoj" i nadasve nacionalističkoj prepametnoj Hrvatskoj žive više manje degenerici , doduše više nego manje . Selim u 36-oj na 37 blizu tebe u USA i počinjem iznova studiranje, uz priznavanje razlike . Možda se nekad i upoznamo - napisala je Vlatkina pratiteljica.

Vlatka Pokos
1/18
Ključne riječi

Komentara 46

MU
Muncimir
17:54 13.06.2018.

Prestanite se rugati osobi s posebnim potrebama. Prvo su je seksualno iskorištavali i sodomizirali starci i tko stigne a sad joj izvlačite izjave pa je javno ismijavate a znate da vezano za kvocijent inteligencije ima dijagnozu debilnosti.

DU
Deleted user
17:20 13.06.2018.

Curo trk u CAN tražiti nekog starog bogatuna da plati dugove jer se buš nadelala.....

Avatar Observer
Observer
17:38 13.06.2018.

Ne vracaj se nikada , ni ti ni tvoji istomisljenici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije