Naslovnica Showbiz Zvijezde

Vlatka požalila zbog intervjua, fanovi je smiruju: 'U 'ustaškoj' Hrvatskoj ima puno degenerika'

Količina laži i gluposti koju moram (ili ne moram) čitati kasnije, nepodnošljiva je. U Hrvatskoj je sve na dnu, pa zašto ne i novinarstvo? Uostalom, mediji su itekako pomogli uništavanju moga života, širenjem laži i bolesnih interpretacija mojih riječ - napisala je Vlatka
13. lipnja 2018. u 17:03 46 komentara 12059 prikaza
Vlatka Pokos
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos preselila se u Kanadu, a tijekom nedavnog posjeta Hrvatskoj dala je intervju za RTL Exkluziv u kojem je govorila o svom životu. No, čini se da je požalila. Nakon povratka u Kanadu na Instagramu je napisala kako nije zadovoljna intervjuom.

Vlatka otvorila dušu: 'Račun mi je bio blokiran, pet godina nisam spavala, a život mi nije uništio Dikan'

- Nakon kratkog posjeta Hrvatskoj, mogu samo reći da uvijek požalim svaki intervju. Količina laži i gluposti koju moram (ili ne moram) čitati kasnije, nepodnošljiva je. U Hrvatskoj je sve na dnu, pa zašto ne i novinarstvo? Uostalom, mediji su itekako pomogli uništavanju moga života, širenjem laži i bolesnih interpretacija mojih riječi. Uglavnom, bio je ovo moj posljednji intervju na temu moga privatnoga života, koji je, nažalost, bilo nemoguće odvojiti od profesionalnoga. O neprofesionalnosti, neznanju osnovnih pravila o svjetlu i kadru, suvišno je govoriti. To me oduvijek iritiralo. Gotovo nitko u Hrvatskoj nema želje niti volje učiti i postati bolji, barem u svojoj profesiji. U mome intervjuu, naravno, ključna je poruka, ali ne bi štetilo da sam izgledala barem onako kako izgledam u stvarnosti - napisala je Vlatka.

Vlatka Pokos Studij u Torontu Vlatka se pohvalila ocjenama i poslala poruku zlim komentatorima

Uslijedili su brojni komentari podrške u kojima su njeni pratitelji hvalili Vlatkinu ljepotu i inteligenciju, a posebno se komentarom istakla jedna djevojka koja je napisala kako i ona odlazi iz Hrvatske.

-  Draga Vlatka drž' se ti Kanade . U "ustaškoj" i nadasve nacionalističkoj prepametnoj Hrvatskoj žive više manje degenerici , doduše više nego manje . Selim u 36-oj na 37 blizu tebe u USA i počinjem iznova studiranje, uz priznavanje razlike . Možda se nekad i upoznamo - napisala je Vlatkina pratiteljica.

Vlatka Pokos
1 / 18
Vlatka Pokos se vratila iz Kanade i vodila izbor ljepote na kojem je zasjenila natjecateljice
Vlatka Pokos Vlatka Pokos: 'Bez partizana Hrvatske ne bi bilo, fašistička NDH bila bi raskomadana' Vlatka Pokos VLATKA POKOS Kanađani su zadivljeni mojom općom kulturom, a s Hrvatima se ne družim
Jaja Spar
Prirodna namirnica
Dočekajte Uskrs sa zdravim domaćim jajima

A1 izdvaja za Vas

 • Muncimir:

  Prestanite se rugati osobi s posebnim potrebama. Prvo su je seksualno iskorištavali i sodomizirali starci i tko stigne a sad joj izvlačite izjave pa je javno ismijavate a znate da vezano za kvocijent inteligencije ima dijagnozu debilnosti.

 • Avatar SAS
  SAS:

  Curo trk u CAN tražiti nekog starog bogatuna da plati dugove jer se buš nadelala.....

 • Deodatus:

  Jako si inteligentna i pametna, sve ti pamet iz gaćica viri!