Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI POČETAK

Vlatka Pokos objavila fotografiju iz inozemstva: 'Hvala Bogu nisam u Hrvatskoj'

Vlatka Pokos
Foto: Instagram
1/10
29.11.2023.
u 12:52

Voditeljica i pjevačica pozirala je na ulicama Dublina i uz fotografiju napisala 'novi počeci', što su mnogi protumačili da se odselila iz zemlje

Nekadašnja voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos na Instagramu je objavila fotografiju koja je zaintrigirala njene pratitelje. Vlatka je pozirala na ulicama Dublina, a u iznad je napisala "novi počeci", što su neki pratitelji protumačili time da se ponovno odselila iz Hrvatske.

"Divno. A gdje vi radite?", zanimalo je jednu njezinu pratiteljicu, na što joj je Pokos odgovorila: "Nisam u Hrvatskoj, hvala Bogu."
Inače, Pokos je prošle je godine mnoge iznenadila svojom odlukom o povratku u Hrvatsku. Vlatka se tada vratila kako bi se natjecala u showu 'Ples sa zvijezdama', a nakon što je napustila natjecanje nije se vratila u Kanadu. Pokos je ostala u Hrvatskoj, a sada se otkrilo i kojim se poslom bavi. 

Foto: Instagram

Pokos se, kako piše Slobodna Dalmacija, zaposlila u splitskom hotelu Ambasador. Vlatka radi tijekom sezone na puno radno vrijeme, na tzv. concierge-usluzi.

VEZANI ČLANCI: 

Uprava ovog hotela upravo je nju izabrala za taj posao, jer, kako kažu, ima sve kvalitete potrebne za rečeni posao savjetovanja klijenata u vezi s njihovim željama tijekom boravka u Splitu i u "Ambasadoru": elokventna je i "oboružana" aktivnim znanjem nekoliko svjetskih jezika, krasi je komunikativnost i ima visok stupanj motivacije, a ni ugodna vanjština svakako nije na odmet. 

Pokosino radno mjesto u smislu mikrolokacije jest aula hotela gdje ima svoj prostor koji ipak nije office, nego ležernija varijanta, "mala uvala" u kojoj osluškuje prohtjeve gostiju, objasnili su iz hotela za Slobodnu.

VIDEO: Stigle divne vijesti: Lana Jurčević postala majka 

Ključne riječi

Komentara 54

DC
Don Corleone
13:13 29.11.2023.

Ajde Vlatka, molim te napravi svima uslugu pa se nikada nemoj vratiti. Hvala Bogu da si u Irskoj. Svaki tvoj daljnji komentar o Lijepoj Našoj, kao i atraktivnu fotografiju naše zemlje na tvom profilum smatrat ću kao licemjerje, dvoličnost i cinizam. Budi barem jednom u životu dosljedna svojim..tobože...stavovima.

PA
Pašić
13:08 29.11.2023.

Neka nam učini uslugu i ne vrati se. Recepcionerki imamo dovoljno, mlađih i ljepših.

QW
qweqwe
13:26 29.11.2023.

Vlatka, sretno ti bilo. Ne moraš se vraćati, ostavi nas primitivce tu gdje jesmo. Stvarno bi bilo šteta da takav potencijal tratiš ovdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije