Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
visoka temperatura

Isplivali novi detalji o zdravstvenom stanju Miše Kovača: 'Na antibioticima je i pod kontrolom liječnika'

Zagreb: Mišo Kovač u prepunoj Areni održao koncert  "Samo nas nebo rastavit može"
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/22
29.11.2023.
u 11:10

Mišo je na odjelu pulmologije, a u bolnici se nalazi i danas, te se već počeo osjećati bolje. Podsjetimo, Ivana Kovač kazala je kako starije osobe koje dobiju visoku temperaturu trebaju ići u bolnicu, pogotovo ako imaju već neke poteškoće kao on.

Nakon što je Mišo Kovač završio u bolnici zbog povišene tjelesne temperature javila nam se njegova kći Ivana koja nam je otkrila kako se glazbenik osjeća. Rekla je da nije ništa ozbiljno. Mišo je na odjelu pulmologije, a u bolnici se nalazi i danas, te se već počeo osjećati bolje. 

- I dalje je u bolnici pod kontrolom liječnika. Na antibioticima je tako da je temperatura pod kontrolom. Mišo se osjeća bolje. Zadržat će ga u bolnici još koji dan preventive radi - kazao je izvor za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjetimo, Ivana Kovač kazala je kako starije osobe koje dobiju visoku temperaturu trebaju ići u bolnicu, pogotovo ako imaju već neke poteškoće kao on. 

VEZANI ČLANCI:

- Moj otac je završio u Kliničkom bolničkom centru u Splitu zato što je dobio visoku temperaturu. Nije ništa ozbiljno. Kod starijih osoba koji imaju već neke poteškoće kao on, trebaju otići u bolnicu... Nije isto kao i kod nas zdravih kada dobijemo visoku temperaturu - govori nam glazbenica Ivana Kovač, kći legendarnog pjevača Miše Kovača koji je hospitaliziran zbog povišene tjelesne temperature. Glazbenik je sinoć kolima Hitne pomoći završio u KBC-u Split, a trenutno se nalazi na odjelu pulmologije. U kratkom telefonskom razgovoru Ivana je zvučala vrlo smireno i uvjerila nas u to da nema mjesta za brigu. 
Podsjetimo, prošle godine Mišo je trebao nastupiti na dočeku Nove godine u Vukovaru, ali je morao otkazati. Dobio je visoku temperaturu. Bilo mu je jako žao što je razočarao Vukovarce koji su mu se jako veselili.

- Rijetko pjevam u novogodišnjoj noći, ali Vukovar je grad koji se ne odbija! Velika mi je čast da za Novu godinu pjevam u Vukovaru jer je to grad koji bi u bilo kojoj zemlji na svijetu bio heroj. Mi moramo biti još jači da bi Vukovar bio idol svih Hrvata - jednom prilikom je poručio Mišo Kovač.

VIDEO Mišo Kovač završio u bolnici: Javila nam se kći Ivana i otkrila njegovo zdravstveno stanje

 

Komentara 2

KO
konfederacija
09:38 05.12.2023.

nedaj se legendo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije