Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko je oprao suđe?

Vlatka Pokos javila se Enesu Vejzoviću, odmah joj odgovorila i njegova supruga Bojana Gregorić Vejzović

Foto: Instagram
1/8
22.03.2022.
u 18:40

Vlatku Pokos zanimalo je tko je na kraju oprao suđe pa je ispod jedne zajedničke fotografije na kojoj glumica pozira sa suprugom ostavila komentar: "Enes, jesi oprao posuđe?" Ubrzo se javila i Bojana.

Bivša TV voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (52) prva je kandidatkinja koja je napustila novu sezonu showa 'Ples sa zvijezdama' na Novoj TV, no događanja vezana uz show nastavila je pratiti i nakon ispadanja. Ove nedjelje u showu je briljirala glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) koja je s partnerom Gordanom Voglešom otplesala energičan paso doble i oduševila žiri te naposljetku zasjela na tron tablice s 35 osvojenih bodova. Njezin nastup pratio je i suprug Enes Vejzović koji se pratiteljima javio na Instagramu.

Foto: Instagram

Enes je prvo objavio fotografiju televizora na kojem gleda svoju suprugu, a potom je mnoge nasmijao i fotografijom neopranog suđa u sudoperu.Njegova objava nasmijala je i samu Bojanu koja je istu objavila na svom Instagramu uz opis: 'Realnost zove'.

Foto: Instagram

Vlatku Pokos zanimalo je tko je na kraju oprao suđe pa je ispod jedne zajedničke fotografije na kojoj glumica pozira sa suprugom ostavila komentar: "Enes, jesi oprao posuđe?" Ubrzo se javila i Bojana. "Ja sam šegrt, to je moj dio. On je masterchef", napisala je Bojana. "Wow, sexy!", uzvratila je Vlatka.

Foto: Instagram

Inače, Bojana i njezin suprug Enes Vejzović ove će godine proslaviti 16. godišnjicu skladnog braka u kojem su dobili i dvoje djece sina Raula te kćer Zoe koja je majku preksinoć bodrila iz studija. Vlatka je pak odmah nakon ispadanja rekla da nema namjeru ostati u Hrvatskoj te da pakira kofere i vraća se u Kanadu u kojoj živi proteklih pet godina.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Komentara 2

NE
neberemed
19:36 22.03.2022.

jel moguće da su tako infantilne te kvazi zvijezde?

Avatar Mudlin
Mudlin
21:12 22.03.2022.

A ko je ta mlatka polkos? Neka timariteljica...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije