Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova uloga

Vištica pozirala kao Kolinda, u komentarima se odmah javila i HRT-ova Tončica Čeljuska

Foto: Facebook
1/7
01.10.2020.
u 19:47

Ulogu u predstavi čija je premijera zakazana za 24. listopada ostvarila je i glumica Ornela Vištica koja će utjeloviti bivšu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.

Još nas dvadesetak dana dijeli od premijere nove predstave kazališta Kerempuh 'Predsjednici & Ca' koja je nastala prema tekstu Tarika Filipovića i Borisa Svrtana. Ulogu u predstavi čija je premijera zakazana za 24. listopada ostvarila je i glumica Ornela Vištica koja će utjeloviti bivšu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.

1/7

Novom ulogom pohvalila se još prije nekoliko dana na svom Instagramu, a sada je s pratiteljima na društvenim mrežama podijelila fotografiju glumačke postave, ali i kratki video koji je oduševio njezine pratitelje. - Još jedan mali djelić s današnjeg fotkanja - napisala je Ornela koji pokazuje kako je sjajno skinula mimiku bivše predsjednice.

Foto: Daniel Pavlić

"Bravissimo. Svaka čast!", "Cariceeee", "Kao original", "Mimika savršeno skinuta", neki su od komentara na Ornelinom Facebook profilu na kojem je nešto ranije objavila i fotku glumačke postave, odnosno svih naših 'predsjednika'. Franju Tuđmana utjelovio je Tarik Filipović, Josipa Broza Tita Boris Svrtan, Hrvoja Kečkeša dopala je uloga Stjepana Mesića, Ivu Josipovića tumače Ivan Jončić i Siniša Miletić dok će se u ulozi Kolinde uz već spomenutu Ornelu naći i Ana Begić Tahiri.

- Evo nas! Franjo, Kolinda, Josip, Stipe, Ivo. Predsjednici 24.10. premijerno - poručila je Ornela uz fotografiju prve postave koja je oduševila njezine pratitelje, a u komentarima se javila i HRT-ova voditeljica Tončica Čeljuska.

- Odlično izgledate, dobar odabir glumaca - poručila im je Čeljuska.

Foto: Daniel Pavlić

Kako se sprema za ulogu predsjednice Vištica je otkrila u nedavnom intervjuu. - Još uvijek se za nju spremam i spremat ću se do zadnjeg dana sve do premijere. Pratim sve što postoji, sve video materijale koji su dostupni na internetu. Slušam njezin glas, upijam pokrete i trudim se što vjernije je skinuti. Tu je puno posla, ali jako se veselim toj ulozi i jedva čekam da je pokažem publici - komentirala je glumica tportal kako se sprema za novu ulogu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije