Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na setu

Višnjić objavio ovu obiteljsku sliku i svi su mu čestitali na divnoj obitelji

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/7
05.05.2017.
u 11:52

Goran je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je s kćeri Lanom, suprugom Evom i sinom Vigom koji zajedno s tatom glumi u filmu "General":

Pirovac je prošlog vikenda posjetila ekipa filma "General" kako bi snimili scene iz djetinjstva Ante Gotovine, a Gotovinu iz tog vremena odglumio je Vigo Višnjić, sin Gorana Višnjića koji glumi odraslog Gotovinu.

- Vigo je upravo završio svoj prvi glumački zadatak. Moram priznati da je mene, ali i sve ostale, iznenadilo koliko je bio
strpljiv, fokusiran i koncentriran. Odličan posao Vigo. Naravno, sve je bilo lako jer su uz njega u publici bile sestra Lana
i mama. Sad će stariji Ante i mladi Ante biti nalik jedan drugom. Doviđenja, Biograd, hvala na svemu! Nastavljamo Lijepom našom, sljedeća stanica Knin - napisao je glumac na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira s kćeri Lanom (10) koju ima s Mirelom Rupić, i sa suprugom Evom i sinom Vigom. 

Goranovi obožavatelji također su u komentarima čestitali Vigu, a Goranu su čestitali na predivnoj obitelji. 

 

 

 

 

 

Komentara 1

KA
kalinovac
13:11 05.05.2017.

Je li budu svi glumili u generalu i tko financira ovaj film,možda Vrdoljak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije