Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastup koji se čeka

Višnja Pevec : Glazba me pomladila, a djeca obožavaju 'Crnu Višnju'

Višnja Pevec
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/6
17.11.2018.
u 11:31

Višnja se ove godine vratila na glazbenu scenu pjesmom “Crna Višnja”, a večeras je gledamo u RTL-ovom showu "Zvijezde"

U velikom stilu na glazbenu pozornicu večeras se nastupom u RTL-ovu showu “Zvijezde” vraća Višnja Pevec. Supruga bivšeg poduzetnika Zdravka Peveca večeras će stati pred žiri u kojem su Andrea Andrassy, Nina Badrić, Tonči Huljić i Petar Grašo te ih pokušati osvojiti pjesmom. Kako se odlučila prijaviti u show, kazala nam je sama Višnja.

Svi vole ‘Crnu Višnju’

– Prijatelji iz Beograda najprije su me nagovarali da se prijavim u njihovu u njihovu emisiju “Nikad nije kasno” i onda sam na kraju odlučila radije se prijaviti na RTL-ove “Zvijezde” da probam kako to ide. Moram vam reći da sam se pomladila 20 godina družeći se s mladim kandidatima na audicijama – kaže nam Višnja.

Foto: Damir Špehar/Pixsell

Ovo ljeto u sklopu kampanje za Karlovačko Višnja je otpjevala pjesmu “Crna Višnja” i taj glazbeni povratak, kaže, vratio ju je u život i otvorio joj neki novi svijet, a da će pjesma biti tako dobro primljena kod publike, nije uopće očekivala.

– Nisam očekivala da će ljudi tako dobro reagirati na “Crnu Višnju”, a ono što mi je interesantno jest da je ta pjesma djeci zanimljiva. Djeca od šest-sedam godina prilaze mi jer vole tu pjesmu i pjevaju je. Događa se da klinci prolaze s mamom i viču: “Eno crna Višnja”, i pitaju me mogu li se slikati sa mnom. To me isto pomladilo – zadovoljno kaže Višnja Pevec i kroz smijeh dodaje da joj jedino suprug ne govori da se pomladila.

Ipak, suprug Zdravko i djeca bili su joj najveća podrška kad se prijavila u show jer znaju koliko joj je glazba važna u životu.

– Suprug i djeca me podržavaju i bilo im je drago kad sam se prijavila u show. Bila sam godinama distancirana i drago im je što sam se na ovaj način vratila u život jer znaju da volim pjesmu. Kod mene je cijeli dan upaljen radio i svira glazba jer glazba mi je pomogla u teškim životnim periodima, puni mi baterije i to mi je hrana za dušu – objašnjava Višnja. Pitamo je planira li uskoro možda izdati CD, a Višnja kaže:

– Nemam takvih planova, imam pjesme na CD-u snimljene prije deset godina i to dijelim prijateljima. Ali zato ovu nedjelju nastupam na festivalu bilogorskih pjesama i moja je želja, i to sam i predložila, da dignemo taj festival na razinu na kojoj je festival podravske pjesme u Pitomači.

Višnja je u radnom odnosu u tvrtki svog sina, a kad ne radi, održava imanje, kosi, hrani životinje, brine se o vrtu i vinogradu. Uz sve te obveze zadnjih mjeseci nije imala vremena za svoju drugu ljubav – slikanje.

– Od proljeća nisam stigla slikati, ali kad bude manje posla na imanju i kad zahladi, imat ću vremena za crtanje – kaže Višnja. Za kraj je pitamo je li imala tremu kad je izlazila pred žiri, a Višnja nam kaže kako je sebi u glavi posložila da će sve biti u redu kad se pojavi na pozornici. Kako je izgledao njen nastup, gledajte večeras od 21.15 sati na RTL-u.

Pogledajte i gdje su i što danas rade zvijezde prvog hrvatskog realityja.

Ključne riječi

Komentara 13

AN
AnteKino
21:12 17.11.2018.

Nemojte vrijedjat gospodja Pevec je prava , a vama moze vjerovatno i mama bit , malo poštovanja prema Visnji ....

OB
ObrenM
14:03 17.11.2018.

Peveci su od nista bez pomoci vlasti sve sami stvorili.Posto nisu davali mito vladajucima promptno su ih bacili u stecaj sve im odnjeli,pa cak i Brend.Kada se muce da prezive (pa i sa pjesmom) treba ih i tu zlobno zaustavljati.Sramite se.

AL
Alkana
12:00 17.11.2018.

Bravo, gospođo Višnja! Nadareni ste, lijepi i živite život po svom !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije