Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMJETNIČKA DUŠA

Višnja Pevec mikrofon zamijenila kistom i bojama

Višnja Pevec (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/3
20.04.2012.
u 11:20

Za jesen je zakazan novi tečaj slikarstva kojem će se najvjerojatnije odazvati i Višnja

U iščekivanju nastavka sudske parnice u kojoj na bjelovarskom Općinskom sudu, zbog propusta u vođenju stečaja, sa suprugom Zdravkom od države traži obeštećenje od 502 milijuna kuna, Višnja Pevec slobodno vrijeme provodi uživajući u umjetničkom izražavanju kistom i bojom.

Naime, posljednja tri mjeseca pohađala je tečaj slikarstva u bjelovarskom ateljeu. Uspješno ga je završila odradivši posljednje sate oslikavajući pejzaž. Nakon što je mikrofon odlučila zamijeniti kistom, Višnja i dalje otkriva svoju umjetničku dušu, a da je odabrala dobar put u prilog joj idu pozitivne kritike poznatog bjelovarskog “likovnjaka“ Miroslava Brletića, inače voditelja tečaja.

Bilo kako bilo, Višnja ističe da ne sanja o velikoj slikarskoj karijeri nego ponajprije slika zbog svoga užitka, a time ujedno ispunjava svoje, do sada neostvarene djevojačke snove. I što joj je najbitnije, nakon svih životnih nedaća, slikarstvo joj predstavlja najučinkovitiju duševnu revitalizaciju i antistresni tretman. Iako je svladala nekolicinu slikarskih tehnika, Višnja je i dalje željna nadgradnje, pa vjeruje da će se odazvati i sljedećem naprednom tečaju slikarstva, zakazanom u jesenskom terminu.

Ključne riječi

Komentara 1

LE
legalista
08:54 21.04.2012.

A prije toga je \"nešto drugo\" zamijenila mikrofonom......!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije