Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oporavlja se

Višnjić otkrio da je bio zaražen koronavirusom pa podijelio detalje o svom stanju: 'Umor je ostao skoro dva tjedna'

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/15
17.01.2022.
u 21:30

Goran je napisao kako se tek sada, nakon mjesec dana osjeća normalno, te da mu je trebalo dosta vremena da se oporavi.

Glumac Goran Višnjić otkrio je na društvenim mrežama da se zarazio koronavirusom prije mjesec dana. Goran je napisao kako se tek sada osjeća normalno, te da mu je trebalo dosta vremena da se oporavi. 

"Prvo sam se osjećao kao da imam gripu i nakon nekoliko dana u krevetu počeo sam se osjećati bolje, ali umor...umor je ostao skoro dva tjedna. Mogu hodati i lagano trčati, ali teretana...kao da nisam vježbao tri mjeseca. Dobro, to samo znači da opet moram doći na tu razinu. Nadam se da ste svi super. Čuvajte sebe i obitelj.  Pozdrav iz sunčanog Corwalla" napisao je Goran. 

 

Podsjetimo, Višnjić se s obitelji prošle godine preselio iz Amerike u Veliku Britaniju kako bi bio bliže Hrvatskoj, svojim roditeljima i kćeri koja živi u njegovom rodnom Šibeniku.

Goran nastavlja glumiti u Hollywoodu, a nedavno je objavljeno da je dobio ulogu u nastavku "Hellraisera" (Gospodari pakla). Riječ je o remakeu kultnog britanskog horora iz 1987. godine koji se i danas smatra klasikom. Glavnu ulogu u filmu tumačit će  američka glumica i model Jamie Clayton (43), dok će se u ostalim ulogama uz Višnjića naći i Odessa A'zion, Brandon Flynn, Drew Starkey, Adam Faison, Aofe Hinds, Hiam Abbass, Selina Lo. Film režira David Bruckner, po scenariju Bena Collinsa i Lukea Piotrowskog.

Potvrđeno je i da se Clive Barker, autor novele 'Pakleno srce' prema kojem je sniman original, pridružio projektu kao producent. Baker je za strane medije kazao kako će novi film odati počast  klasiku iz 80-ih, ali će radnja biti prilagođena novom vremenu i okolnostima. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Glumačko ostvarenje godine: Glasanje počinje danas!

Ključne riječi

Komentara 1

AR
arni63
22:33 17.01.2022.

pa imaš 6 banki,kaj si mislio da češ bit vječno mlad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije