Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ljubav

Više se ne skrivaju: Bivša Mamićeva snaha snimljena sa zagrebačkim odvjetnikom

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/5
18.03.2020.
u 09:46

Par je snimljen ovog vikenda u centru Zagrebu, a već neko vrijeme se šuška da su zajedno.

Početkom ove godine proširila se glasina kako je bivša voditeljica Monika Kravić opet zaljubljena te da je odabranik bivše snahe Zdravka Mamića, poznati zagrebački odvjetnik Fran Olujić. Prije nekoliko tjedana Fran je za 24 sata na temu svog ljubavnog života samo kratko rekao: - Ljubav s Monikom Kravić? Nikad ne komentiram svoj privatni život. 

Ipak, Fran i Monika nisu mogli dugo skrivati svoju ljubav i fotografi časopisa Story uhvatili su ih prošli vikend u šetnji centrom Zagreba. Par je bi dobro raspoložen i nisu se pokušali skrivati. Monika je s Marijem Mamićem u braku bila šest godina i imaju dva sina. Monika i Mario zaljubili su se 2007. godine, a vjenčali su se u hotelu Westin.

1/8

Na svadbi je bilo 400 uzvanika a Monika je svoj voditeljski posao napustila uoči vjenčanja. Mario je nakon razvoda sreću pronašao s Tijom Jurčić s kojom je sada u braku. Tija iz prvog braka s košarkašem Chrisom Warrenom ima sina.

Ključne riječi

Komentara 1

KU
Kuruza
12:14 18.03.2020.

Fin par, nema šta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije