Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETE UOČI INTERVJUA

Više od pola Britanaca smatra da je Meghan gladna slave i koristi Harryja za samopromociju

Foto: YouTube Screenhshot
1/19
10.03.2021.
u 11:20

Vodeći britanski mediji proveli su niz anketa uoči intervjua odmetnutog kraljevskog para.

Sinoć je američki CBS emitirao najiščekivaniji intervju godine s vojvotkinjom od Sussexa i bivšom glumicom Meghan Markle (39) te njezinim suprugom princom Harryjem (36). U intimnoj dvosatnoj ispovijesti koju su odlučili podijeliti s najpoznatijom talk-show voditeljicom Oprah Winfrey (67) progovorili su o napuštanju kraljevske obitelji te odlasku s dužnosti kojeg su najavili 8. siječnja 2020. godine, a koji je ubrzo postao poznat kao „Megxit“.

Foto: FIBA/Screenshot

Britanski mediji su tijekom noći izvještavali o novostima iz Palače, te prema provjerenim informacijama insajdera doznali kako za Meghan vjerojatno nema povratka u Veliku Britaniju nakon intervjua s Oprah. Smatraju kako su ona i princ Harry zapalili sve mostove zbog ovog poteza, ali stoje pri tome da će za sve na dvoru "princ Harry ostati zauvijek princ Harry" te da je upitno postoji li ikakva Meghanina namjera da se pojavi na dvoru jer "nemoguće je sjediti s Obitelji u istoj sobu nakon što su ovo napravili kod Oprah“. Mnogi su Britanci probdijeli noć kako bi konačno čuli što Meghan i Harry imaju za reći o svom odlasku iz kraljevske obitelji, ali među njima nisu bili niti Kraljica Elizabeta niti premijer Velike Britanije Boris Johnson, izvijestio je The Sun.

Foto: YouTube Screenhshot

Nekoliko dana uoči dugoočekivanog intervjua pojavile su se spekulacije da bi bivši kraljevski par trebao odgoditi prikazivanje zbog toga što je kraljičin suprug, princ Phillip (99) završio u bolnici s infekcijom srca te je bio podvrgnut operaciji koja je uspješno prošla. Hollywoodom se šuška, piše Daily Mail, da Meghan na to nije pristala jer smatra kako je to samo način da je Palača proba ušutkati.
- Čak i da je Meghan mogla odgoditi prikazivanje intervjua, rekla je da to ne bi napravila jer to nema nikakve veze s princom Philipom i da je to samo izlika Palače da ju probaju ušutkati. Princa Harryja se ništa ne pita. Što je učinjeno je učinjeno. Meghan je rekla da sada cijeli svijet može vidjeti što je proživljavala mjesecima prije nego su napustili obitelj. Lišena podrške, pa čak i sada „preko bare“ je bez podrške i odanosti – tvrdi izvor blizak Sussexima.

Da je ovaj intervju podigao puno prašine govore i ankete koje su provodili vodeći mediji na području Velike Britanije. Oko 55 posto čitatelja poznatog The Suna smatra da je Meghan opsjednuta slavom, a manje od polovice smatra da im Palača treba ukinuti sve titule. Također smatraju da bivša glumica koristi princa Harryja za samopromociju i kako bi poboljšala svoj status. Čak 60 posto Britanaca smatra da je bivši kraljevski par izgubio dodir s normalnim radnim ljudima, dok njih 47 posto želi da ih Kraljica razriješi titula zbog intervjua s Oprah.

 

 

 

Komentara 1

MA
Matrix5
15:36 10.03.2021.

Opa eto ipak vole svoje rojaliti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije